Tomasnm kérdése:
Szeretnék egy m4et 50-65 ezerért venni, mi érné meg jobban?
Figyelt kérdés
Egy használt CA m4 (nem a sportline) vagy egy új PJ vagy Cyma m4 érné meg jobban2014. jún. 15. 10:22
1/2 STies válasza:
Én tudnék neked DBoys M4 System-et ajánlani ha ez hasznos,az ár kategóriája 50-60ezer FT-ig terjed ki (újonnan)itt a link: [link]
Az imént általam küldött link megérné.
Azonban ha te nem Dboys-tól akarsz vásárolni (a DBoys gyártja a legjobb M-szériát akkor minden képpen Új Cyma gyártó által készített Airsoft-ot ajánlok. :)
2/2 Jakus Tamás válasza:
Üdv! ha még nem döntöttél illetve még nem vásároltál fegyvert akkor ha megengeded én ajánlanék neked egy Classic Army proline ( A lehető legjobb minőségű gyártó ) M4-et. Ha felkeltettem az érdeklődésed kérlek írj üzenetet és egy telefonszám vagy e-mail cím cserét követően részletesen is beszámolok a fegyverről. A fegyver ára 45000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!