Mitől áll ki, dagad ki a hasam?
Nem is tudom,hogy magyarázzam el. Kicsit olyan, mint amikor az ember túleszi magát vagy a gázok felfújják.
Csak nekem reggel éh gyomorra is hasonló a hasam.
Pedig van ott izom. Halványan látni is lehet,ki lehet tapogatni a kockákat. Azt olvastam, hogy a hasizom egyik fontos szerepe, hogy a helyükön tartsa a belső szerveket.
Tartáshibától lehet?
A Pilatesről olvasva találkoztam olyannal, hogy az segít az ilyesmiben. Laposabb lesz tőle a has,visszahúzódik.
Mitől lehet és mit lehet csinálni ellene?
Vagy az ilyesmi alkati adottság?
Egyébként teljesen átlagos alkatom van.
Ez genetika is lehet, nekem is ilyen a hasam. Amikor kiengedem hatalmas lesz, ha eszek, ha nem... Pedig testzsír%om nem túl magas 16-17%, ha feszítek hasra a felső kockák látszanak.
És nem is gyenge a hasizmom heti 2x edzek hasra, pl haskerékkel szabályosan tudok szériázni különösebb megerőltetés nélkül.
Tudom, a tömegelés végén járok. :-P
Viszont egy másík hasonló testzsír%ú emberéhez képest akkor is nagyon nagy.
Szóval genetika is lehet.
A kockák nálam is látszanak ha feszítek.
Az a testzsírszázalék nem is olyan magas ! Az átlag embert nem kell egy profi sportolóhoz hasonlítani,egy leszálkásított testépítőhöz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!