Görkorcsolyázás milyen izmokat erősít?
A comb/far az egyik legnagyobb izom a testen,hatalmas terhelést képes elviselni-ergo keményen kell edzeni.
A görkori nem túl hatékony.
ha szép combot szeretnél én mindenképp a táncot ajánlom:)
azonbelül ha nem akarod nagyon beleásni magad , a zumbát.
Ha szép combokat szeretne még ebben az életben akkor súlyzós edzés kell normális étrenddel.
A görkori és a tánc kivaló mozgasok (magam is tancolok több éve) de ha célzottan fel szeretné magat javítani akkor nem hatékonyak. Persze annak szép alakja van aki 8 évesen kezdi de a legtöbben nem ilyrnek. A szép alakú táncos lány ismerőseim mind edzenek mas módokon is.
A zumba meg a legtöbb helyen egy atverés. Haziasszonyok táncikálnak kicsit aztan ugyanúgy néznek ki fél év múlva is. A kidolgozott testű zumbaoktatók szinte mind kondiznak vagy tancosok voltak.
Csak hogy mindenkit felviláhosítsak
Én görkorizom több éve és eléggé kitanultam. Amelyik izmokat megmozgatja: far izom, felsőcomb izom, váll izom, kar izom, törzs izom.
Kérem aki görkotizott életében 2x az ne írjon ilyen hülyeségeket.
Komoly szintén végzem ezt a sportot és látom a hatását. (És ez nem közlekedési eszköz) puszika:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!