Vészhelyzetben melyik küzdősport a leginkább effektív?
Respektáld csak azt, akit akarsz, senkit nem érdekel! Arra jársz amire akarsz, senki sem foglalkozik veled! Légy boldog a wing tsunoddal!
Megértettük, hogy te tojsz mindenkire, te akkoris a vagány wing tsunt fogod folytatni! Rendben, folytasd, senkit sem érdekel, de ne itt kezdj el offolni és magyarázni, nem vagyunk rád kíváncsiak!
Wing tsunozz tovább és légy bátor!
#USBORNE
Ja és kérlek ne ajánlgass másoknak kamu rendszereket teljesen feleslegesen!
#USBORNE
Most vagy az van, hogy hazudsz, vagy bocsi, de olyan analfabéta vagy, hogy nem jöttél rá a mai napig nem Leung Ting Wing Tsun irányzatára jársz.
Nem, ne akard tovább mesélni ezt a szöveget. Leírtam már, hogy se Leung Ting, se Máday nem engedi a Sparringot. Máday meg olyan embereket enged tanítani, akik osztoznak a nézetein. Nem hiába volt anno, hogy egy csomó nagymestere ott hagyta őt és átment egyéb Wing irányzatú klubokhoz.
Nem, az a lehetőség se állhat fent, hogy ennek ellenére Wing Tsun néven oktat az edző, mert azt (a pénz miatt) se Máday, se Leung Ting nem engedné.
Igazad van, mi sajnos nem vagyunk képesek felfogni a te magasságos szintedet és nem vagyunk képesek megérteni a legyőzhetetlen wing tsun tökéletes adományait! Ti vagytok a halhatatlan istenek, mi pedig csak ostoba küzdősportolók vagyunk!
Ezt megbeszéltük, úgyhogy most már nyugodtan eláshatod magad drága wt huszár barátom!
#USBORNE
De bírom ezt. :D Megint ugyanez a szöveg. :D Valaki megmeri kérdőjelezni a stílusotok hatékonyságát, vagy bármit, akkor az máris IQ hiányos, stb. :D
Az meg, hogy fikázunk egy stílust talán azért van, mivel olyan az a stílus. :) Ezen nem gondolkoznak el sokan? Jártatjuk a szabadidőnkben én, Usborne, és még sokan mások a szánkat, pusztán azért, mert nem akarjuk, hogy mások megszívják, de egyből mi vagyunk a gonoszak. :D
Figyelj, kiakartam próbálni a Krav Magát meg a Wing Tsun Kung Fu-t. Kb. elég volt csak megnéznem őket és inkább ott hagytam. :) Ez azért sokat elárul. :)
Az meg mitől lenne jó, hogy bíztatunk valakit, hogy menjen el egy olyan stílus edzésére, ahol pusztán megkopasztják őket, hamis önbizalmat adnak nekik, ami után pillanatok alatt megveretetik magukat. Ez mitől lenne jó? Lehet nem tűnt fel, de én, Usborne, és még sokan máson azért fikázunk egy-egy stílust, mert annak olyan az edzés színvonala is, és inkább tanácsoljuk menjen el egy olyan stílusra, aminél nagyobb esélye van normális edzést kifogni.
Lehet, hogy számodra bunkó, köcsög, f*sszopók vagyunk, de eltöltesz egy kis időt itt a GYIK-en és te is ilyen leszel már, mert itt csak így értenek meg téged. :)
Miből gondolod ennyire biztosan, hogy aki itt oltja a wing tsunt (teljesen jogosan), az még soha életében nem próbálta!
Én is próbáltam egy-két hónap erejéig! Mivel én telepi vagyok, így van fogalmam a való világ utcai konfliktusairól, rövid idő alatt átláttam, hogy ez az egész rendszer csak egy kamu, ami a pénzlehúzásra, a reklámra és a hamis marketingre épül! Tudtam, hogy az ilyen buzgó elvek, filozófiák és bűvészkedő technikák nem működnek a valóságban! Elhúztam onnan gyorsan, mielőtt megfertőztek volna az agymosó hazugságaikkal! Csak sajnálni tudtam az olyan naiv és befolyásolható személyeket, akik bevették a wt kamu maszlagjait és ott maradtak!
Továbbra is folytatni fogom a hadjáratom, hogy minden embert lehetőségem szerint lebeszéljek a kamu stílusok átveréseiről és áttérítsem őket egy olyan küzdősportra/harcművészetre, ami VALÓDI és ad reális harci értékeket!
Te maradsz a wing tsunnál? Hát maradj, te döntésed, nem érdekel minket! Reméljük egy nap majd te is rájössz, hogy mennyire meg vagy vezetve!
Igazad van, hogy kemény világ jön! Nálunk errefelé a külvárosban már kb. száz éve brutális világ van, de valahol csak most kezdődik! Egy ilyen világban a hamis önbizalmat adó és értéktelen pénzhajhász stílusokkal nem tudja magát senki megvédeni, maximum csak azt hiszi magáról, hogy megtudja!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!