Vészhelyzetben melyik küzdősport a leginkább effektív?
Az ökölvívás tökéletes döntés! Edzél keményen, járj el minden edzésre, otthon zsákolj vagy árnyékolj, lehetőleg erősíts is! Ha van lehetőséged és megtanultad az alapokat, akkor érdemes összemérni a tudásodat más VALÓDI stílusok képviselőivel is, hogy tudd, mennyire vagy képes alkalmazkodni és hogy milyen szinten van a képességed!
#USBORNE
Sajnos nem így van, kedves előttem szóló! A wing tsun nem támad semmit, maximum csak akar támadni! A rendszered egy kamu pénzlehúzó marketing parasztvakítás! Gyakorlatban alkalmazhatatlan és szánalmas! Ez a "halálos technikák, tökéletes önvédelem, gyilkolásra alkalmas" dumák csak reklámszövegek, amiket csak a befolyásolható emberek hisznek el! Sajnos téhed is teljesen átvertek, téged is megetettek a hazug maszlagjaikkal, átmosták az agyad! Remélem egyszer te is rádöbbensz arra, hogy mennyire át vagy verve!
Na mindegy, nem vagyok hajlandó ennél jobban kivesézni a témát! Ide már leírtam a pontos kifejtést arról, hogy mekkora kamu is a wt valójában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Ha gondoljátok olvassátok el és nyissátok ki a szemeteket!
#USBORNE
Nem. A WT nem attól különleges, hogy életpontokat támad. Sokkal egyedibb dolog miatt tér el sok más harcművészet/küzdősporttól: ez a stílus ugyanis egyenesen a használóját támadja.
Ott van a láncütés is, vagy más néven ,,mókus boksz". Mondj még egy olyan technikát, ami olyan szinten előtudja készíteni az ellenfélnek a technika használójának legyőzését. Na lássátok, egyetek se tudtok mondani! Nagyon kevés stílus van, ami így felveszi a harcot a WT-vel.
Utcai konfliktusra alkalmatlan a WT? Ugyan kérlek! Pillanatok alatt kiütnek és meg van oldva a dolog.
Irónia mód off.
U.i.: Vajon Oyama és Yip Man a sírjukban való forgás közben találkoztak már?
Max Wing CHUN-ra vagy Wing TZUN-ra jártál. Alapból Leung Ting tiltja a sparringot. Ott van Boztepe. Kirakta a nemzetközi Wing Tsun szövetségből, mert sparringoltatni merte a diákokat. Igaz, utána szét is verte egy hivatalos Sparring Leung Ting egyik legjobb tanítványát.
Mielőtt elkezdenéd a Wing CHUN, Wing TZUN nem egyenlő a Wing Tsunnal. A Wing Tsun az, ahova elsőnek mentél. Utána szerencsédre kifoghattál egy Wing Chun vagy Wing Tzun klubot.
Egy használhatatlan stílust meg hadd fikázzak már. :) Ez olyan, mintha a magyar ,,focit" pusztán dicsérni lehetne. :)
Kedves #17-es! Te most vagy kamuzol vagy valamit nagyon összekeversz!
A Leung Ting Wing Tsun Kung-fuban nincsen sparring, ezt tudom és mindenki tudja! Így ha te ezt űzöd, akkor te most konkrétan hazudtál, hiszen ott nincsen kesztyűs-fejvédős bunyó!
Ha nálatok mégis van, akkor te nem a Leung Ting féle rendszert csinálod, hanem valamelyik másikat, ami maximum csak a wing TSUN nevet viseli!
Ha nem kamuzol, hanem igazat mondasz és nálatok van igazi kumite, akkor már egy fokkal jobb a dolog! Így kialakulhat benned egy reális küzdelmi rutin, ami már jelenthet igazi harci értéket!
Egyébként én nem dicsőítettem soha az MMA-t és nem is fogom, attól függetlenül, hogy én ebben utazom! Én a wing tsunos-krav magás majmokkal ellentétben nem reklámozok semmit, pláne nem elfogultan! Maximum csak AJÁNLOK valamit, ami szerintem hasznos és célravezető!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!