A fájdalmat és az erőlködést ordítások közepette állom ki. Bővebben lent?
Például ha súlyt emelek,akkor üvöltök, ha biciklizek és már nehéz hajtani és fáj, akkor üvöltök, a wc-n erőlködés közben üvöltök... tehát ha erőt kell kifejtenem, vagy fáj valamim, akkor ordítok. Sajnos ez igencsak megkeseríti az életemet, nem egy konditeremből kitiltottak emiatt, pláza wc-ben egyszer mikor végeztem a wc-n 4 őr várt rám, szex közben is mikor már elmentem, de a csaj még nem, csak dörzsöli az érzékeny makkot, akkor is üvöltök.
Úgy veszem észre, hogy amit más nyögéssel, vagy sziszegéssel, esetleg halk jajongással el tud intézni, az nekem sajnos csak ordítással megy. Jár más is ebben a cipőben? Esetleg valakinek valami ötlet ezellen?
Szerintem.. nem üvöltöttél elég hangosan ha 4 őr nem sz.arta össze magát és futott el.
Rajtad múlik hogy viselkedsz, ha jólesik kiabálni ne fogd vissza magad csak azért mert a bárányoknak nem tetszik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!