Mi okozhat izomlázszerű fájdalmat, ha kihagyok pár nap edzést? Mit tehetnék ellene, azon kívül, hogy nem hagyok ki?
Köszi a választ!
Bár szerintem nem izomláz, mert kb a 3.-4. sportmentes napon szokott jelentkezni. Viszont annyira hasonlít rá, hogy az első reakcióm mindig az, hogy végig kell gondolnom, mit is csináltam előző nap. Meg az a furcsa, hogy akárkinek mondtam eddig, mindenki csak a szemét meresztette meg hümmögött, szóval úgy tűnik, mások nem ismerik ezt a jelenséget.
Nemtom, segít-e: nekem nem másnap, hanem harmadnapra szokott izomlázam lenni. Nyújtással. Azt viszont észrevettem magamon, hogy zavaró izomláz csak a lábamban, fenekemben marad. Lehet, hogy mert felsőtestre nem edzek olyan keményen? Combra hízok, úgyhogy azzal többet foglalkozok.
Összefoglalva: azt gondolom, te majd eldöntöd, hogy te is főleg lent dolgoztatod magad, és nem rögtön jön ki az izomlázad. Nem aggódnék a helyedben.
Nem aggódom egyáltalán, inkább csak kíváncsi természetem van. És igen, valószínű igaz, hogy többet edzek alsó-, mint felsőtestre. De ha valami újat próbálok, vagy épp kihagyás után nekem már másnap is szokott izomlázam lenni, nem csak harmadnap.
Köszi neked is a választ, de még reménykedek, hogy előáll valaki a tuti megfejtéssel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!