Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 10 hete szültem és legalul a...

Vav22 kérdése:

10 hete szültem és legalul a hasamnál, egészen lent izomlázszerű fájdalmat érzek, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Csak akkor érzem ha mondjuk fekszem egy darabig és fel kell kellnem, vagy fel kell ülnöm, teljesen izomláz szerű fájdalom, de egészen lent. Már a legrosszabbakra gondolok. Eleinte úgy gondoltam, hogy persze izomláz, biztos a sok erőlködéstől szülés után, de most már rémeket látok, hogy biztos méhnyakrák... 6 hetes kontrollon mindent rendben talált a doki, de csak sima kézi vizsgálat volt, meg megnyomkodta a hasam. Amúgy a hasizmom szétvált a terhességem alatt és még mindig kb. egy ujjnyi rés van, nem tudom van-e köze hozzá. Nagyon aggódom...
2009. okt. 11. 17:49
 1/1 anonim válasza:
az azért lehet hogy már nincs ott a baba,és már nem érzed hogy ott van a petesejt.
2009. nov. 4. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!