Ha érzem kicsit ezt az izomlázszerű fájdalmat a mellemnél, akkor meg lehetett az ovuláció, azt jelenti, vagy anélkül is fájhat, ha nem volt meg?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 11:23
1/5 A kérdező kommentje:
Szoktam mérni a hőmet, de most sokáig, hetekig lázas beteg voltam, így nem tudom, megvolt-e az ovum. Kb. jövőhéten 17.-e körülre nem várom a mensit...fogalmam sincs, megvolt-e az ovum...
2011. febr. 12. 11:25
2/5 anonim válasza:
én 18-ra nem várom, úgyhogy akkor már meg kellett lennie az ovudnak. Nekem 4-én volt elvileg. Ovu óta fáj a mellem, de csak oldalt, mintha jól beütöttem volna. Múlthónapban is így volt, úgyhogy biztos nem vehető tünetnek baba esetén. (érdekes amúgy, mert két hónapja tapasztalom, eddig nem volt így)
3/5 anonim válasza:
Szia, én is 18-ra "nem várom",én 4-én 5-én éreztem ovu-ós fájdalmakat, most 2. napja eléggé megduzzadtak a melleim, és a bimbók érzékenyek. Én is éreztem töbször ovu. után ezt máskor is de most Clostilbegyt kúra is zajlik.
Egyébként a lányom terhességénél ugyanígy volt, hogy az ovu. után 1 héttel, mellérzékenységi tüneteim voltak, aztán nem jött meg..... :-))
Talán most is???!!!
5/5 A kérdező kommentje:
A hőm most emelkedett meg, pedig nemsokára meg kell jöjjön...lehet hogy a lázas betegségem miatt ilyen sokára kitolódott az ovum...de mégis megkezdődtek a mensi előjelek is egyben...hát furcsa.
2011. febr. 13. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!