Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 évesen már késő elkezdeni...

Enkerekelnezest kérdése:

15 évesen már késő elkezdeni karatézni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 19:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen lemegyek majd pár edzésre és majd meglátom (Semmibaj #USBORNE) :) De én azt hittem ,hogy érdemes a karatéba belevágni de majd keresek valami más küzdősportot köszi a válaszokat :))
2014. máj. 23. 16:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy "össze kellett törnöm" az álmaid, de én azért vagyok itt, hogy segítsek! A sok csicska próbál ugyan magyarázni nekem, de ettől fügetlenül én a kérdezők javát akarom, így igyekszem mindenkit a helyes útra téríteni!

Sokan járnak a te cipődben! Rengetegen szeretnek bele a karate, wing tsum, krav maga és egyéb kamu stílusok marketingjének, azonban én minden erőmmel azon vagyok, hogy rádöbbentsem őket a hazugságra! Természetesen sokan betámadnak engem emiatt, hiszen a sok ostoba ember nem képes felfogni, hogy én csak segíteni szeretnék és nem vitatkozni!

Remélem ismét sikert arattam és belőled is egy jó küzdősportoló/harcművész válik, egy valódi stílussal a háttérben!

#USBORNE

2014. máj. 23. 17:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Értem Te egyébként melyik sportot űzöd ezek közül vagy másoktól halottad ezeket ?
2014. máj. 23. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem, én is küzdősportoló vagyok, ha úgy tetszik! Öt éve MMA-zom és kb. három éve indulok amatőr bajnokságokon is, így van fogalmam arról, hogy melyik harcművészet valódi és melyik nem!

#USBORNE

2014. máj. 23. 18:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Látod látod usborn meg isten tudja még mi, csak verebezel,csicskázol, sértegetsz mást aki eleinte érdemi vitát akart itt folytatni,de ez lett a válaszaid helyett. Abban igazad van, sok helyen versenyt fabrikáltak a karatebol. De a Karate nem versenysport,nem szabad akármilyen párhuzamot vonni az mma-al. Köztünk is van aki néha indul ilyen ketrec harcban, de csak a nyüzsgés miatt. Én is Elmegyek néha thai edzésre a pörgés miatt. De a kettő össze sem hasonlítható. Karate nem ringbe való, ezt és magát a karatet is meg kell tanulni.

próbálj meg a kérdéseimre válaszolni, ja valaki törölte?, arra én megpróbálok válaszolni, és ha az érvek,,ellenérvek emberi,kulturált hangnemben marad, nem,egy át verebezésbe,csicskázásba, akkor talán a kérdező is kap olyan választ, amivel eldönti, Karate vagy sem.

2014. máj. 23. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdj el karatezni ! Ha nem tetszik hagyd abba ! Rajtad áll minden...és nem késő ! Hajrá !
2014. jún. 11. 14:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne győzködjétek már! Hála Istennek a kedves kérdező már régen eldöntötte, hogy nem a karatét fogja választani, hanem egy másik küzdősportot/harcművészetet, amit Magyarországon is jó színvonalon oktatnak!

#USBORNE

2014. jún. 11. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!