Mit csináljak? Egy nyaram van mindössze!
Figyelt kérdés
Felvettek egy olyan iskolába, ami elég bizonytalan volt, hihetetlenül örülök, csakhogy elég kemény lesz. Mindennapi edzés, hetente több tánc, balett, hip-hop, tango, aerobic....stb. Nem vagyok túl jó formában, kb. 10 kg. felesleg is van rajtam, egyenletesen oszlik el, de ha fel kell mennem a 3.ra már szuszogok, szóval tudom,hogy erőnlét kell.
Mit ajánlanátok?
2014. máj. 21. 20:10
2/5 anonim válasza:
Kezdj el mozogni fussál stb. Szerintem meglehet ezt oldani ennyi idő alatt.
3/5 anonim válasza:
Paleo táplálkozást szálkásításra mellé minden napra edzéseket, ne csak trendiket hanem csikungot is.
Így elég jót lehet fejlődni egy nyár alatt is.
Egyszerűsítve: ha végig boxolod a nyarat, akkor menni fog ez a sulid is..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én mindent megteszek ennek érdekekében, ha kell minden nap.
2014. máj. 21. 20:47
5/5 anonim válasza:
Még heti 5 edzés is elég ha box edzés intenzitású, nem is kell minden nap. Ilyen elszánással sima ügy, csak csináld is meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!