Ha fitness parkba járok minden nap 30percet mozgok, fogok fogyni?
A fogyas elsősorban az étrenden múlik de a tiéd egyszerűen sz@r. Minden sértés nélkül.
Kéne megfelelő mennyiségű fehérje,zsírsav,a 6 után nem evés pedig baromsag.Ehetsz csak nem szénhidratot sőt enni is KELL!
Íhy csak eltűnnek az izmaid és kifilézed a tested.
Fitnesz parkban 95 kilósan nagyon nem fogsz tudni mit csinálni és annyira nem fogyasztó mozgás.
Fuss többet.
05-19 12:13 - hoz hasonlóan: Olvasd el a sárgakapszulát
( [link]
6 után még KÖTELEZŐ enni... Én úgy fogytam 3 hónap alatt 15 kilót ( 102->87 kg, 33% testzsír -> 25% ), hogy többet ettem, mint előtte, vasárnaponként családi ebéd nagyszülőknél, jó zsíros kaja, de persze csak mértékkel, minden péntek este a párommal gumicukrot meg csokit zabáltunk és még este 9-kor is lecsúszott 100 g főtt csirkemell minden nap ( napi 6x-i étkezés ) :)
Amennyiben bármi segítségedre szükséged van írj egy üzenetet, nagyjából heti 1x felnézek ide, válaszolok majd!
Sok-sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!