Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen karate kesztyűt vegyek...

Milyen karate kesztyűt vegyek zsákoláshoz?

Figyelt kérdés

Nos a lényeg hogy olyan kesztyűt vennék, vagy seiken védőt, amitől a kezem nem horzsolódik fel, vagy nem kezd el sebesedni, szóval ne vérezzen a kezem.

Milyen kesztyűt/seiken védőt ajánlotok, ami elég jól védene.

Online oldalakat is kerestem de nem tudom milyet rendeljek. Városunkban nincs sportbolt..szóval az már kizárva, hogy felpróbálhatom. Segítenétek kiválasztani a kesztyű/seiken fajtát, és méretet?

2014. máj. 17. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Küzdelemhez mit használtok? Direkt zsákoláshoz jobb egy zsákolókesztyű mint a nyitott kezesek.
2014. máj. 17. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Zsákolókesztyűt.

Én amikor véresre vertem az öklömet akkor hogy leb.aszott edzőm.. hogy én milyen sz.arul ütök (még mindig) ha ütés közben kidörzsölődik a bőröm, rosszul csinálom :D

Nem vitás hogy igaza is volt, de hát rohadt nehéz úgy csinálni ahogyan ő mutatja. Most ezzel nem azt akarom mondani hogy tanulj meg normálisan ütni hogy zsákoláskor ne sebesedjen ki az öklöd de.. azért törekedhetnél rá, gondolom :D

2014. máj. 17. 12:04
 3/10 A kérdező kommentje:
És tudnátok linkelni egy két olcsót? Amúgy ilyen szivaccsal is szoktunk edzeni vagy valami olyasmivel mikor az egyik tartja a szivacst, a másik meg addig üti. Olyan kellene,hogy az ujjaim biztosan ne horzsolódjanak be
2014. máj. 17. 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
bandázs?
2014. máj. 17. 12:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Láttam videót amiven betekerik a bandázst kb az uújjak közepéig, de az az alatti csont is horzsolódott nálam,tudjátok ahol mozgatjátok az újjatojat :D
2014. máj. 17. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Ujjatokat*
2014. máj. 17. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet kapni bőr nyitott ujjas zsákolót. Nekem a saman márkájú van, tökéletes. Ütőfelülete hamar kopik,de a Lényegén nem változtat
2014. máj. 17. 13:01
 8/10 A kérdező kommentje:
De az a nyitott fajta megvéd a horzsolástól akkor is ha elcsúszik a kezem?
2014. máj. 17. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Megvéd. De meg is kell tanulni zsákolni, nem eszetlenűl neki esni. Edződ segíteni fog ebben.
2014. máj. 18. 13:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát lehorzsoltam a kezemet.. nem segített az edző hogy hogy üssek, de nem mondtam még neki meg, hogy lehorzsoltam a kezemet.
2014. máj. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!