Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » WPC-80-at próbáltátok már? A...

WPC-80-at próbáltátok már? A véleményetek érdekelne, mivel csak viszonylag nagy csomagban kapni.

Figyelt kérdés

[link]

Ha gyúrok mellette keményen és 3 hónapig adagolom ezt, jön föl némi izomzat vajon?

2009. dec. 28. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A WPC 80 5kg kiszerelés 16.000ft + 1500ft postaköltség

10kg kiszerelés 32.000ft + 1500ft postaköltség

(Inkább akkor veszek cytogen whey pro-t ennyiért! Az finom és nem kell tökölni az ízesítéssel...)

2011. márc. 29. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:

egyébként miért felejtsem el a wpc 80-at?

olvasgatok kommenteket és mások azt mondják viszonylag jó.

2011. dec. 5. 21:30
 13/17 feca101 válasza:

Én használom,és szerintem jó. Ez egy tiszta80-as tejsavófehérje- se nem több, se nem kevesebb. Én kimondottan ragaszkodom a natúr, édesítőszer és egyéb szemét adalékanyag mentességhez a táplálékkiegészítőimnél. Ezért örülök, hogy legalább tejsavófehérjét találtam. Bár már van ezen kívül is egy kettő, úgy láttam van a sciteknek is.

Egyébként van egy rakás jobbnál jobb kevert,- instantizált, - izolált, - meg anyám-kínja fehérje a piacon de mindegyik tele van b...va mindenféle szemét édesítőszerrel. Én adalékanyagmentes kevert fehérjéből egyet sem találtam. Ha valaki mégis tud mondja bátran, mert örülnék neki.

A kérdésre a válasz pedig:

"Ha gyúrok mellette keményen és 3 hónapig adagolom ezt, jön föl némi izomzat vajon?" - igen.

Csak biztos forrásból szerezzétek be!

Más tapasztalata engem is érdekelne, szerintem többen vagyunk akik használják!

2012. febr. 25. 13:57
 14/17 anonim válasza:

Csak a te kedvedért néztem fel ide:

[link]

És már az elején ott van a natúr ízű fehérje, lejjebb az ízesítetlen. És itt csak néhány márka van.

2012. márc. 6. 23:36
 15/17 anonim válasza:

Sziasztok!

Válaszolva a kérdésre:

A WPC-80 a legjobb fehérje forrás annak aki tisztességesen szeretne testedzeni/sportolni, mert a legolcsóbbnak számít a fehérjék közt, mégis ironikusan a leg egészségesebb fehérje.

A tejfehérje, izolátumok, kazein, tojásfehérje stb. mind drágábbak wpc-nél - ehhez képest a savó a sajtgyártás után marad és ennek a 80%-a sokkal egészségesebb (gondolj a kefir/joghurt..stb. savó alapu dolgokra) mint más fehérje.

A csomagolásról annyit hogy szerintem egyszerűbb megvenni egyszer 10-20-25kg-ot mint méregetni. Egy zsák/vödör ilyennel elvagy fél évig.

Ízesítés minek...? A hatás a lényeg nem az érzet.

A kérdésben szerepel, hogy ha 3 hónapig gyúrsz akkor nő-e az izomzat. Persze hogy nő, de tedd fel a kérdést magadnak:

Professzornak ki lehet tanulni 3 hónap alatt?

Szóval izmosnak lenni lehet 3 hónap alatt?

Vagyis nem egyszerűbb folyamat egyzeni és nem agyalni?

Ha nincs otthon súlyzó/gép akkor fekvőtámas+felülés+felhúzóckodás amíg nincs bérleted.

"Csak csináld." -N!KE

2013. jan. 3. 14:09
 16/17 anonim válasza:

Erről a cikkről mi a véleményetek amit a bodybuilderen írnak a WPC-80-ról?

[link]

2013. jan. 21. 13:53
 17/17 anonim válasza:
A Builderesek vaterás cuccokat mértek, nem a Tejpor.hu-s fehérjét, bár lehet, hogy a WPC35 adták el a vaterán WPC80-asként. A Buda Family kft. számlát ad, nagy különbség. Ott egyértelműen megadják, hogy WPC80-at veszel, aminek adott az összetétele.
2013. febr. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!