Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A testharc alapú küzdősportokk...

A testharc alapú küzdősportokkal kapcsolatban sokan miért asszociálnak a homoszexualitásra?

Figyelt kérdés

Gondolok a birkózásra, a grapplingre, a judóra, a brazil jiu jitsura, az MMA bizonyos részeire.

Csak azért kérdezem, mert én is megkapom ezt és a környezetemben a rokon sportágakat űzőktől is hallom, hogy mindig magyarázkodni kell, hogy ezek a sportok jellegükből adódóan mennyire "intimek", mennyire melegesek stb.

Azért sem értem, mert én heteroszexuális vagyok, mégsem jutnak eszembe ilyen gondolatok, küzdelem közben meg aztán végképp nem asszociál ilyesmire az ember.

Remélem érthetően fogalmaztam.

Egyébként semmi bajom a melegekkel, nagyon egyet sem ismerek.

2014. máj. 15. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

mert az emberek primitívek,buták.

és egyesek szerint ha 2 pasi "ölelekezik" az bu_zis,és bizonyos körökben a homosexualitás jó poén.

2014. máj. 15. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:

nem éppen az van amit az első ír!

a legtöbb meleg a birkózóknál van!

van aki nyíltan vállalja is, de sok csak a szűk környezetének vallja be, mert a sporttársai se akarnának vele küzdeni.

és mindezt honnan tudom?

egyik jó ismerősöm egy olimpiai birkózó kerettag volt!

szép dolgokat mesélt!

2014. máj. 15. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

nem az számít, hogy lebuz1znak, hanem az, hogyha az lennék és kedvem támadna megb4szni a seggüket, akkor kis köcsög lenne mind :D És ezt ők is jól tudják.

haters gonna hate...

2014. máj. 15. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:

#2 Persze, több száz birkózót ismerek és egyről sem tudom, hogy meleg, de a legtöbb biztos itt van. Edzőtáborban is az egyik fő téma a nők :D Egy másik jelenség, amit szintén edzőtáborban beszélünk, hogy még erekció sincs nagyon, mivel elszórtan van csak pár csaj látványra.

#3 Hát igen, van így, volt például, hogy csapatbulin odajött egy fazon és mondta, hogy: "hallom ti birkózók kutyában pózoltok egymásnak" aztán meg csodálkozott, hogy négykézláb ment végig a főutcán.

2014. máj. 15. 20:23
 5/8 Nagi88 válasza:
Mert sok meleg van köztük vagy mert nyíltabban vállalják?
2014. aug. 27. 11:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezt mire alapozod? Tudsz mutatni több jelentős comingoutot?
2014. aug. 27. 22:30
 7/8 Nagi88 válasza:

Hát 7 évig voltam él sportoló, most meg majdnem annyi ideje járok olyan helyre ahol szintén vannak élsportolók is, és ott vannak a nem élsportolók is.

Aki foglakozik a testével ott nyilván több a meleg.

2014. aug. 27. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
ha valaki esetleg legb@@izna azért mert birkózol, csak fogd meg és gyűrd a földhöz. aztán mondd neki hogy : ha akarnám, most rojtosra is du@hatnám a s3gg3d. de nem teszem. és szépen komótosan állj fel, és sétálj el.
2015. ápr. 1. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!