Ez a cipő megfelel futáshoz? (lent link)
Figyelt kérdés
82KG/17F/182CM Hobbi szinten futok, de szeretném lefutni a félmaratont jelenleg 13,5 km volt a "legnagyobb távom" 1: 27 alatt.
2014. máj. 14. 22:21
1/9 anonim válasza:
Betonra illetve rekortánra megfelelő (inkább betonra). Félmaratonnál már ne "varratos" zokniban fuss, nagyon fáj a végére ha elkezdi kidörzsölni lábad mondjuk 10 km-nél.
2/9 A kérdező kommentje:
Tanultam ennél a futásnál a hibáimból. Mert konkrétam lerokkantam sebes lábköz, hólyagos talpak és egy fekete köröm amit nem tudok be azonosítani miért és 4-5 napig csak ettem volna. :)
2014. máj. 14. 23:10
3/9 anonim válasza:
Hólyagok és sebek azért alakulnak ki, mert kidörzsöli a zokni+cipő. Vegyél futózoknit, segíteni fog, bár 15+ km-nél szinte mindig megjelennek a hólyagok az ember lábán.
4/9 anonim válasza:
ilyen célokkal nem ártana tudni, hogy pronáló szupináló vagy normál lábad van e, és e szerint és a terepviszony összevetésével vásárolni cipõt, nem pedig annak a függvényében, hogy van e rajta pipa vagy nincs...
5/9 A kérdező kommentje:
pronáló és volt már egy térd porc műtétem 3 hónapja.
2014. máj. 15. 21:17
6/9 A kérdező kommentje:
2014. máj. 15. 21:29
7/9 anonim válasza:
Egy képből és a nevéből nem nagyon tudja meg az ember, hogy mit tud a cipő, milyen, holés mennyi tompítás van benne stb.
8/9 A kérdező kommentje:
Elolvastam a leírását engen meg győzőtt, persze nem volt nehéz dolga egy hozzá nem értőt meggyőzni ... :D
2014. máj. 16. 14:56
9/9 anonim válasza:
Igazából hobbi szinten a tompítások adatai nem lényegesek, az a fontos, hogy kényelmes legyen mikor felpróbálod és sétálsz benne pár kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!