Mit gondoltok erről a magassarkú cipőről? (link)
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=8SUIAahytxs
hova vennétek fel? milyen magas lehet sarka?
2014. ápr. 10. 19:49
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, milyen magas lehet, de én egyedül Lady Gaga koncertre venném fel. :D
2/8 anonim válasza:
hát kell hozzá egy stílus, h valahová azért fel lehessen venni. van akinek ez a hétköznapokra is elmegy, én még gaga koncertre se venném fel:D de nem azért, mert nem szép, hanem mert nem illik hozzám.
3/8 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy a nők miért tudnak megbolondulni egy ilyen cipőért. Egy viziló patája különbül néz ki...
A félreértések elkerülése végett: én is nő vagyok.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! szerintem ami igazán feltűnő rajta az a vastag aranyszerű bokalánc, és a bevágás a sarkán, de amúgy egy átlagos platform cipő
2014. ápr. 10. 21:48
5/8 A kérdező kommentje:
#1-es válaszoló: van esetleg Neked is különlegesebb (lady-gaga-koncertes :D ) cipőd?
2014. ápr. 10. 21:50
6/8 anonim válasza:
Sehova se venném fel, szerintem ronda és tök idegen tőlem:D
7/8 anonim válasza:
Első vagyok: Nincs semmilyen különleges cipőm. :D
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik, sehova se venném fel...
Hmm...szerintem 14 körül lehet? Nem tudom...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!