Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Boksz-zsáknak 25 kg nem túl...

Boksz-zsáknak 25 kg nem túl könnyű?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nem fog össze-vissza himbálózni?

[link]

2014. máj. 13. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
pont tegnap voltam a decathlonba es beleutpttem egy parat. Hany kg vagy ? igy nem tudom meg mondano mert ahol en kiprpbaltam mogotte fal volt es ott igy himbalozni nem tudott, szoval nemtudom :/ szerintem elegge kilengene
2014. máj. 13. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Könnyű persze, de attól még el lehet vele lenni. Az se mindegy te milyen szinten vagy és mekkora. Nekem 60 kilós zsákom van most de főleg rugdosni szoktam és az is kileng (pedig nem szerénységből, de nem vagyok valami erős) de lényegesen jobb mint mikor ilyen pici zsákom volt :D szóval nekem megérte ráadásul 17-ért vettem ha jól emlékszem.

Én azt mondom, hogy ha csak ütöd akkor jó a kicsi is de ha rugdosni is akarod akkor megéri annyit ráfizetni mert csak szenvedni fogsz.

2014. máj. 13. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:
80kg körül vagyok, edzeni nem edzek túl sokat, csak levezetésképp gondoltam bokszzsákra.
2014. máj. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!