Miért gurul nehezen az új biciklim?
Figyelt kérdés
Sziasztok,vettem egy biciklit egy sportáruházban,elvileg hozzáértők segítségével,és hát hiába tekerem nem sokáig gurul....,pont ez volt a baj a régivel is hmmm.
Van valami ötletetek esetleg mit kellene megnézni rajta?
Válaszokat köszönöm
2009. dec. 26. 08:02
1/11 anonim válasza:
nem ér hozzá a fék a kerékhez?
olajozd be egy kicsit.
2/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Hát a fék nem ér hozzá,de mit olajozzak be?
Nem lehet egyszerű nőnek ilyesmit magyarázni,de figyelek nagyon:-)
Bosszantó nagyon hogy az új bringát ugyanúgy nem lehet használni csak ha kiköpöm a tüdőm....
2009. dec. 26. 08:42
3/11 anonim válasza:
Vagy vidd vissza, vagy vidd el szerelőhöz. Lehet a váltó van rosszul beállítva.
4/11 anonim válasza:
Nehezen gurul az új bringád?
Akkor gyúrj erősebb combokat,vagy vegyél egy fasza kis robogót!
5/11 anonim válasza:
lehet, hogy a kónusz van túlságosan meghúzva, aztán szorul valamelyik kerék csapágya. 2,15ös terepgumi sem gurul valami jól aszfalton. de ettől függetlenül lehet, hogy nincs technikai baja, csak erősebben kell tekerni meg kitartóbban.
6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem megirigyelnéd a combjaimat azzal semmi gond,ja és a robogó a garázsba pihen az autóval együtt!Nem véletlenül vettem biciklit.
2009. dec. 26. 14:33
7/11 A kérdező kommentje:
Igaziból murvás,kavicsos úton biciklizem lehet ha kimennék aszfaltra sokkal jobb lenne!
Nagyon szépen köszönöm annak aki tényleg próbál nekem segíteni.
2009. dec. 26. 14:35
8/11 anonim válasza:
szia.nem tudom,hogy hol laksz de mindenképpen vidd el egy kerékpárszerelőhöz,mert a gagyi bevásárlóközpontokban nem értenek hozzá,eladni el tudják de mint kerékpárhoz nem értenek,hidd el nekem ,és mint egy rossz tönkrement auto is ez is balesetet tud okozni.
9/11 anonim válasza:
bevásárlóközpontos vackokat kerékpárszervizekben elhajtják többnyire. bár sportáruházast nem biztos(azok közt van kerékpárnak nevezhető dolog is). esetleg tudod, hogy milyen kerékpárt vettél?
10/11 anonim válasza:
nem gurult rendesen, és vettél egy újat? :) Na mind1 sok dolog lehet a nyitja, akár az is hogy van 1 8-as a kerekedben, egy áruházas bicó 20 patka után felszed jópár nyolcast :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!