Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért gurul nehezen az új...

Miért gurul nehezen az új biciklim?

Figyelt kérdés

Sziasztok,vettem egy biciklit egy sportáruházban,elvileg hozzáértők segítségével,és hát hiába tekerem nem sokáig gurul....,pont ez volt a baj a régivel is hmmm.

Van valami ötletetek esetleg mit kellene megnézni rajta?

Válaszokat köszönöm

2009. dec. 26. 08:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem ér hozzá a fék a kerékhez?

olajozd be egy kicsit.

2009. dec. 26. 08:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát a fék nem ér hozzá,de mit olajozzak be?

Nem lehet egyszerű nőnek ilyesmit magyarázni,de figyelek nagyon:-)

Bosszantó nagyon hogy az új bringát ugyanúgy nem lehet használni csak ha kiköpöm a tüdőm....

2009. dec. 26. 08:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Vagy vidd vissza, vagy vidd el szerelőhöz. Lehet a váltó van rosszul beállítva.
2009. dec. 26. 09:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Nehezen gurul az új bringád?

Akkor gyúrj erősebb combokat,vagy vegyél egy fasza kis robogót!

2009. dec. 26. 13:48
 5/11 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a kónusz van túlságosan meghúzva, aztán szorul valamelyik kerék csapágya. 2,15ös terepgumi sem gurul valami jól aszfalton. de ettől függetlenül lehet, hogy nincs technikai baja, csak erősebben kell tekerni meg kitartóbban.
2009. dec. 26. 13:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem megirigyelnéd a combjaimat azzal semmi gond,ja és a robogó a garázsba pihen az autóval együtt!Nem véletlenül vettem biciklit.
2009. dec. 26. 14:33
 7/11 A kérdező kommentje:

Igaziból murvás,kavicsos úton biciklizem lehet ha kimennék aszfaltra sokkal jobb lenne!

Nagyon szépen köszönöm annak aki tényleg próbál nekem segíteni.

2009. dec. 26. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:
szia.nem tudom,hogy hol laksz de mindenképpen vidd el egy kerékpárszerelőhöz,mert a gagyi bevásárlóközpontokban nem értenek hozzá,eladni el tudják de mint kerékpárhoz nem értenek,hidd el nekem ,és mint egy rossz tönkrement auto is ez is balesetet tud okozni.
2009. dec. 26. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
bevásárlóközpontos vackokat kerékpárszervizekben elhajtják többnyire. bár sportáruházast nem biztos(azok közt van kerékpárnak nevezhető dolog is). esetleg tudod, hogy milyen kerékpárt vettél?
2009. dec. 26. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:
nem gurult rendesen, és vettél egy újat? :) Na mind1 sok dolog lehet a nyitja, akár az is hogy van 1 8-as a kerekedben, egy áruházas bicó 20 patka után felszed jópár nyolcast :D
2009. dec. 26. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!