A futas mennyire jo zsiregeto es alakformalo? Kivancsi lennek arra is hogy ti mennyi ido alatt mit ertetek el vele.
Nálam inkább szinten tartáshoz jó, pedig heti 3-4-szer szoktam 10-12 kilométereket futni.
Amitől nagyon jól tudok fogyni, az a biciklizés és imádom is, így a legtökéletesebb kombináció. 107 kilóról mentem le 92-re, másfél hónap alatt és ugyanúgy eszek, ettem mint azelőtt. Nem is jött vissza.
Ugye azért írtam, hogy nem kellett volna, mert a nagy súly tényleg nagy terhelés ró a térdekre. Egy fél év után már nem is futottam csak heti egyszer-kétszer, ha így utólag jobban végiggondolom.
Most meg, hogy abbahagytam az 1 órás futásokat, csak kb. két kilót fogytam az elmúlt min. fél évben, pedig többet edzek, mint régen, csak épp nem futok már, hanem ellipszistréner, evezőgép, meg bicikli megy.
Pedig még 10-12-t le kéne adnom. Lehet, hogy újra ráfanyalodom a futásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!