Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajanlotok steriod melle?

Richard B kérdése:

Mit ajanlotok steriod melle?

Figyelt kérdés

sustanon 250mg melle mit ajanlotok?

proteint creatin melle mit kell szedni, milyen tablettat, milyen markaju feherjet,stb

elore is koszonom

2014. ápr. 27. 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Először tanuld meg, hogy mit, hogy kell szedni...

Egyébként steroid mellé semmit, maximum egy jó koporsót... pár év múlva majd megtudod.

Jó egészséget kívánok neked.

2014. ápr. 27. 01:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A táplálkozásról és a tápkiegekről halvány lila fogalmad sincs kisgyerek, de kokszolnál, nulla tudással? Ekkor barom ne legyél már! Agyat ajánlok koksz mellé!
2014. ápr. 27. 06:00
 3/5 A kérdező kommentje:

most osszinten ti hany evesek vagytok hogy engem kis gyereknek neztek??

am tudom hogy mit kell szedni nem most keztem

en azt kerdeztem hogy milyen markajut es hogy mit ajanlanatok, hatha jobbat tudtok mondani

szerintem tanulj meg elobb ertelmezni

2014. ápr. 27. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Általában a szilárd tiszta kajára szoktak építeni, nem egy szteroidra, ami ráadásul nem is eredeti. És úgy gondolom jogosan kisgyerekezik le itt bárki, hisz nem azt fogtad fel amit valójában mondani akartak neked, hanem azt hogy összetörték a kis szíved a kisgyerek szóval. Ne haragudj, nem megbántani akarlak, de ha valóban érdekel az edzés, akkor légyszíves másold ki magadnak ezt amit kiírtál, és majd ha egyszer rájössz mit hogyan, miért, akkor olvasd el újra.

Proteint normális kaja mellé ajánlok, és alap kell hogy legyen, nem ajánlás.

Kreatint szintén a rendes kaja mellé kell szedni, és nem a kreatin mellé kell semmit szedni, amúgy sincs ezeknek külön párjuk, hisz mint élelmiszer.

A tabletta az elég tág kör...ez remélem te sem gondoltad komolyan...

A fehérjénél nem a márka az elsődleges dolog amit figyelni kell.

2014. ápr. 27. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 43 vagyok, szóval nekem kisgyerek vagy, főleg ha ennyi eszed van. A fehérjénél nem a márka a fontos, hanem az összetételt kell nézni és a szilárd kaja az alap. Ha abból megvan a tapanyagmennyiseg, akkor tapkieg sem kell.
2014. ápr. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!