Mit ajanlotok steriod melle?
sustanon 250mg melle mit ajanlotok?
proteint creatin melle mit kell szedni, milyen tablettat, milyen markaju feherjet,stb
elore is koszonom
Először tanuld meg, hogy mit, hogy kell szedni...
Egyébként steroid mellé semmit, maximum egy jó koporsót... pár év múlva majd megtudod.
Jó egészséget kívánok neked.
most osszinten ti hany evesek vagytok hogy engem kis gyereknek neztek??
am tudom hogy mit kell szedni nem most keztem
en azt kerdeztem hogy milyen markajut es hogy mit ajanlanatok, hatha jobbat tudtok mondani
szerintem tanulj meg elobb ertelmezni
Általában a szilárd tiszta kajára szoktak építeni, nem egy szteroidra, ami ráadásul nem is eredeti. És úgy gondolom jogosan kisgyerekezik le itt bárki, hisz nem azt fogtad fel amit valójában mondani akartak neked, hanem azt hogy összetörték a kis szíved a kisgyerek szóval. Ne haragudj, nem megbántani akarlak, de ha valóban érdekel az edzés, akkor légyszíves másold ki magadnak ezt amit kiírtál, és majd ha egyszer rájössz mit hogyan, miért, akkor olvasd el újra.
Proteint normális kaja mellé ajánlok, és alap kell hogy legyen, nem ajánlás.
Kreatint szintén a rendes kaja mellé kell szedni, és nem a kreatin mellé kell semmit szedni, amúgy sincs ezeknek külön párjuk, hisz mint élelmiszer.
A tabletta az elég tág kör...ez remélem te sem gondoltad komolyan...
A fehérjénél nem a márka az elsődleges dolog amit figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!