Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen futócipőt ajánlotok?...

Milyen futócipőt ajánlotok? 17/F 44-45-ös méretűt

Figyelt kérdés
és ne legyen több tízezer, max 15-20-at tudok rászánni. Lúdtalpam van, úgyhogy sima cipő alapból nem jó, de szinte 1 km után megfájul az egész lábam. Most kezdem el "komolyabban" eddig semmi nem volt. Fel se tudtam húzni magam, elég puhány voltam. De elkezdtem más hobbit, azzal feljött annyi erő, hogy már 2-3x fel tudom magam húzni. Fekvő teljesen szabályos 10-15, kedv függő.
2014. ápr. 23. 20:36
 1/1 anonim válasza:
Deichmannban van több nem olyan drága futócipő. Nekem nike flex experience run2 típusú van. Kényelmes, jól szellőzik és jól is néz ki. Alap áron 16ezer, ha szerencséd van mint nekem leárazva is hozzájutsz. Deichmannban meg biztos van a méretedben, ha esetleg nincs hozatnak.
2015. jan. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!