Mi a különbség az egyenes meg a francia rúd között?
A pontos válasz engem is érdekelne.
Annyit tudok hozzátenni, mint gyakorlott gyúrós, saját tapasztalatból, hogy nekem a francia rúd nem jön be. Tépi a csuklómat, fáj. Úgyhogy bicepszre én 1 kezesekkel szoktam az a legbiztosabb. (és elég szépet lehet csinálni így is)
A különbség egyrészt a kényelmen van,ugyanis a francia rúd ahogy sokan írták jobban kézreáll,nembántja a csuklót,az izületeket
másrészről,máshova is dolgoznak de nekem aztmondták hogyha fáj a csuklóm,nemér annyit az egész hogy az egyenes rúddal(pl:bicepszezzek)
alapból mindenkinek egyenes rúddal kéne csinálni. annak kell francia rúddal, akinek az egyenes rúdtól fáj az alkarja.
azért nem a legjobb alapból francia rudat használni, mert elég sokat dolgozik ott már az alkar is.
Nem értek egyet az elözővel.
A francia rúddal csinált gyakorlatok sokkal jobban mennek a bicepszre.(jobban tudsz koncentrálni)Az egyenes rúd nekem nagyon hamar bedurantotta az alkaromat.Szóval biszepszhez én a franciarúdat és az egykezeset ajánlom. Alkarhoz meg nyílván az egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!