Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sport való egy alacsony...

Milyen sport való egy alacsony,16 éves lánynak, ahol érmeket is lehet szerezni? (lent)

Figyelt kérdés

Soha nem sportoltam semmit, és már bánom, lehet túl késő már akármibe is belekezdeni, de azért megkérdezem. Tehát szeretnék való jó sportot kipróbálni ahol lehet érmeket szerezni versenyeken:D

Régen kb. 11 évesen futottam és abból van egy arany meg két ezüst érmem, az egyik ezüst pedig megyei versenyről van:D Viszont azt sohasem szerettem és nem is ment igazán, úgyhogy csak másfél évig csináltam.

Alacsony, nem túl erős, 16 éves vagy. Milyen sportot kezdhetnék el? (ne legyen túl drága:D)

2014. ápr. 18. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Hacsak nem találod meg azt amiben szupertehetség vagy,az éremszerzés kb. lehetetlen dolog azokkal szemben akik 5-8 éve már az adott sportot űzik.
2014. ápr. 18. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Épp ezért szeretném megtalálni. Csak nem tudom milyen lehetőségeim vannak és ezért nem is tudom miben lehetnék jó:(
2014. ápr. 18. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit nem kell korán kezdeni: lovaglás (drága), golf (drága), asztalitenisz (necces), tenisz (ez még neccesebb), motorsportok, küzdősportok (te korosztályodban már nem sok az amatőr), sakk, tollaslabda, röplabda stb.

Igazából a neccest a golfon és a motorsporton kívül bárhová írhattam volna.

2014. ápr. 18. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!