Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportokat tudtok...

Milyen sportokat tudtok ajánlani? 13/L (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem tudom ogazából milyen irányba de nem szeretnék labdajátékot. de tényleg bármilyen. Küzdősport, futós stb. alacsony vagyok v, és viszonylag jól futok

2013. dec. 4. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha jól futsz, akkor a te sportod az úszás!

De most viccet félretéve; miért nem jársz el futni?

2013. dec. 4. 20:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de unalmas volt, meg valami újat is ki akarok próbálni.
2013. dec. 4. 21:56
 3/10 anonim válasza:
Lovagláson nem gondolkoztál? Vagy valami technikai sporton? A gokartosok és a formaautósok is kicsik általában, épp azért, hogy se a lónak, se az autónak ne legyen nehéz a lovas vagy a pilóta. (Attól, hogy lány vagy, még nyugodtan lehetsz autóversenyző.)
2013. dec. 6. 22:52
 4/10 anonim válasza:
Vagy mit szólnál a lövészethez?
2013. dec. 6. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Röplabda nagyon jó, meg vízilabda esetleg? V karate? v aerobic? Vagy a zumba tánc az is jól átmozgat pl:) Ping pong, tenisz...:) Jó,ebben amit írtam, több labdajáték is volt, de nem bajXD
2013. dec. 6. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
*esetleg sima úszás?:) v sima futás? van ahol az iskolában van atlétika-szakkör vagy mi:D:D:D:D
2013. dec. 6. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Jé:D A bowling meg a teke is sportok:O:D Am, fallabda is van, meg ilyen sima konditermes gyúrás:):):):)
2013. dec. 6. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Extrém távolbanézés.

Vagy valami küzdősport, netán harcművészet.

2013. dec. 6. 23:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D :D :D
2013. dec. 19. 21:20
 10/10 anonim válasza:
egyérteműen vívás. én is alacsony vagyok és vívok és imádom egyetlen gond lehet hogy a felszerelések nem túl olcsók 13/L
2014. febr. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!