Hogyan kell hátrafele bukfencezni?
kisebb terpeszből indítsad. és gyak hagyd magad hátrafele "dőlni" kinyújtott lábakkal, amikor a segged éri a talajt, akkor a lendületet használd ki. jah a kezeid legyenek ott a fejed mellett.
nmtom, hogy írjam le másképp, h érthető legyen megvallom:)
Kisebb terpeszből nehezebb szerintem. Ha nem terpeszeset kell csinálni, akkor tedd szorosan egymás mellé a két lábfejed, a két kézfejed visszahajlítva a füled mellé. Készülj rá, hirtelen mintha le akarnál gugolni, és mikor már majdnem teljesen legugoltál, mint ha hátra akarnál dőlni (közben a két tenyered a füled mellett), a lábaid behajlítva lökd hátra, és így hátravisz a lendület. Gyakorold!:D Sok sikert!:)
18/L
De kretén vagy!Ugyanúgy mint előre csak éppen hártafelé gurulsz!Látom te se láttál még életedbe sportlétesítményt!Meg kell fordítani a forgásirányt!Vedd vedd fel videóra és játszd le visszafelé a felvételt!
By: Kudzso
én se tudtam soha megcsinálni mikor még 6-7. osztályba kellet.de egy idő után már nem is érdekelt megmondtam hogy nem tudom megcsinálni és ez van:D
és 46kg voltam úgyhogy ez nem testalkattól függ szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!