TaekWon Dosok közül van itt olyan aki egyedül jelentkezett a haverjai közül? Lenne pár kérdésem. :D
Na szóval haverjaim közül egyedül én szeretnék jelentkezni erre a harcművészetre. Nem ismerek a taekwon do helyi csoportjából senkit, azt se nagyon tudom kik vannak ott, de szeretnék jelentkezni oda, mert elég gyenge vagyok, és szeretném megerősíteni magam..:D 1. A lényeg, hogy aki egyedül jelentkezett, az hogy illeszkedett be közületek, ha nem ismer senkit? Mert elég zárkózó típus vagyok, nem az ilyen ismerkedős.
2. Mivel kezdik a kezdők ott? És a legfontosabb kérdésem(ami lehet hülye kérdés..) 3. Nem vagyok nagyon akrobatikus, hogy össze vissza rugdossam az ellenfelet/a deszkát egyenes lábbal, de ezt ott meg lehet tanulni nem? Mert a bemutatón amit láttam a városunkban, ott láttam hogy egyenes lábbal deszkát törnek. Nem vagyok dagi, szóval szerintem menne ha megtanítanák, de nem tudom hogy ők megtanítják-e.
Előre is köszi a SEGÍTŐ válaszokat, ha lehet írásban ne nagyon szidjatok ha hülye kérdéseim vannak, legfeljebb a gondolatotokba szidjatok..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!