Milyen airsoft AEG-et tudnátok ajánlani 50-70. 000 HUF-os árintervallumban?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy saját airsoft fegyvert, és nem igazán vagyok otthon a piacon. Elsősorban olyanok, akik értetek hozzá, milyen megbízható, lehetőleg márkás, pontos, CQB-ben is használható(legtöbb helyen azthiszem 400FPS alatt) AEG-et tudnátok ajánlani, ami olyan 50-70k forintért beszerezhető? Illetve ha tudtok hozzá mondani valamilyen jófajta red-dotot, azt is megköszönném.2014. ápr. 12. 14:27
1/5 anonim válasza:
Azt is írd le, hogy neked a milyen tipusúak tetszenek.
Mert nem mindegy, hogy AK, M4, M16, M14, G36, MP5 vagy még sok féle közül választ az ember, ugyanis külsőségekben is eltérnek, és a felépítésük is teljesen más (nem csak az igazi fegyvereknél, hanem aisoftnál is).
2/5 A kérdező kommentje:
AK széria, vagy G36. De most nagyon úgy néz ki, hogy JG G36 lesz belőle, sok jót hallottam arról a fegyverről. Igazából nem tudom, hogy mondjuk az AK szériából milyen gyártók számítanak jónak, a CYMA-ról hallottam, hogy nincsenek rossz AK-jaik, de más szériáknál nem a leg fényesebb, amit csinálnak.
2014. máj. 1. 12:22
3/5 anonim válasza:
A Cyma jó AK-at gyárt, de ha neked mindegy hogy AK vagy G36 akkor maradj a G36nál. A Jing Gong is neves gyártó, nem bánod meg.
De azért ittvan egy hozzáértő ember véleménye is:
Sok érdekes dolog van ezen oldalon, ha érdekel az airsoft olvasgasd. (a "korábbi cikkek"nél ottvan az összes iromány)
4/5 anonim válasza:
A JG G36-al nem nagyon foghatsz mellé, sok jót hallani róla, és nagyon jó áron van (40-45 között újonnan, bevizsgált). Egy haveromnak is olyan van, ugyanazokon a játékokon nekem 3 fegyverem is tönkrement, a JG viszont hibamentesen működik azóta is. Egyetlen hátránya, hogy fogásra és ránézésre is játékpisztoly-érzése van az embernek vele. Esetleg tudnám még a Dboys\Boyi M4-et ajánlani, az 60K felett van, és nagyon élethűre sikerült, jó az alkatrészellátása is. Arról sajnos nem érdemes álmodozni, hogy hibamentes fegyvert veszel, valami mindig van velük, ilyen az airsoft.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. esetleg valaki tud olyan szerelőt valahol, aki ha megvettem a fegyvert(JG G36 lesz) ránézne, aztán ha kell valamit rendberakja? pl. hallottam, hogy a JG hop up gumik nem a legjobbak, talán azt érdemes cserélni, vagy a tömítéseket rendbetenni. vagy szerintetek felesleges, aztán majd ha lesz valami baja úgyis át kell menni az egészen?
2014. máj. 3. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!