Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van még esélyem?

Van még esélyem?

Figyelt kérdés
5 évig rockyztam (akrobatikus rock and roll). 1 éve hagytam abba mert a csapatom széthullott. Most viszont párosban szeretném kipróbálni magam. Szerintetek van rá esély, hogy találjak partnert? (Budapesti 13 éves 165cm magas lány vagyok.)

2014. ápr. 5. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, biztos találsz.
2014. szept. 2. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne rögtön párossal próbálkozz! Nagyon kevés a fiú, és kicsi az esélye, hogy ha valamelyiknek nincs is párja, az edző pont egy "ismeretlennek" adja. Valószínűbb, hogy egy régebbi tanítványával rakja párba.

Én azt ajánlom, hogy ha újra szeretnéd kezdeni, menj el valami jó nevű egyesületbe (onnan könnyebb "kitörni") és kezdj formációzni. Ha elég kitartó vagy és az látszik rajtad, hogy akarod csinálni, előbb utóbb lehet, hogy "kapsz" egy párt.:)

2014. szept. 23. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen szinten rokiztál? Utánpótlás színvonal vagy rendes versenyszint, területi, országos versenyek? Budapesti vagy vidéki vagy?
2014. szept. 23. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Iszonyat keves fiu van !! Es egy versenyző fiúval nem fognak ossze allitani !
2021. máj. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!