Szivbeteg vagyok, de gyurni szertnek!?
Kérdező én is szívbeteg vok,szívbillentyűm nem zár össze.
Keményen edzek igaz minden buliról inkább lemondtam emiatt,mert nem kellene két végén égetni a gyertyát.Nekem is vannak panaszok:izzadás,néha zsibbadás,zihálás,horkolás,mellkasi szorító fájdalom(agin a pectoris).
Vigyáznom kell,de versenyszerűen akarom ezt űzni,mert nagyon szeretek edzeni sportolni.Én úgy vok vele,hogy egy harcos a harcmezőn haljon meg,najó ez vicc volt :D
A panaszaim ellenére nagyon kemény edzéseket végzwek,sok fiolyadékot kell bevinnem és neked is kérdező minden pihenésnél.Egy tanács ne bagózz(ha nem bagózól akkor nem szóltam),és a bulikat módjával.Koxolásra ne is gondolj még sok évig.
Sajnos ez egy olyan panasz ami eléggé kellemetlen dolog,és nagyon rossz érzés néha amikor fáj és alig kapsz levegőt,de ahogy a gazdagok kockázat nélkül nincs győzelem.
Az erő legyen veled
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!