Hova fordulhatnék?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, van egy kislányom. Imádtam sportolni, futni, bicajozni, kosarazni, kézizni, 15 évet táncoltam. Sajnos 5 éve már nem rendszeres a sport az életemben. Felszedtem pár kilót, de iszonyatosan hiányzik a mozgás. Nem csak úgy a futás, a bicaj, mert azt meg tudnám oldani, hanem egy csapat tagjának lenni, a mindennapi mozgást visszacsempészni az életembe, hogy vágyjak rá. Ahol bátorítanak, ahol kihozzák belőlem a legtöbbet. Mindenre nyitott vagyok. Boxra is. :D NEm tudtok ajánlani egy helyet? Budapesti vagyok, 17. kerületi, de ez nem lényeg.2014. márc. 23. 20:01
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval.
A HITS GYM stílusa bejönne neked, és kerületének belül van (Strázshegyi dűlő).
Az edzők, Dóri és Zsolt, szakmailag és emberileg is nagyon jók.
A bringát másutt kell keresni, minden nem lehet az ő műfajok sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Pont ezt a honlapot olvasgatom, mert rákerestem az első válaszoló miatt. Na pont ilyesmire gondoltam, már az sem érdekel, ha egyedüli nőként leszek jelen, ezen is képes lennék túltenni magamat. Mert bár látom, Dóri az egyik edző, nem tudom mennyire lányos sport ez. De ez kell nekem, vagy valami ilyesmi, vér és veríték. :D
2014. márc. 23. 21:08
4/5 A kérdező kommentje:
Basszus, írtam nekik. Mi lesz ebből!? :D Kissé be vagyok tojva! Köszönöm szépen!
2014. márc. 23. 21:33
5/5 anonim válasza:
Aligha Te leszel az egyetlen nő. Szoktak lányok is járni, még súlyemelő edzésre is.
Örülök, hogy tudtam segíteni és megtetszett!
Az alábbi blogot is ajánlom figyelmedbe: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!