Tölcsérmellkason hogy lehet leginkább segiteni?
Figyelt kérdés
Úszáson és gyógytestnevelésen kívűl lehet még valahogy?2009. dec. 16. 19:16
2/12 A kérdező kommentje:
jó és azon kívül? és az mennyire segít?
2009. dec. 16. 19:33
3/12 anonim válasza:
Asszem nekem is az van. Műtét az segít minél előbb kell elvégezni annál jobb, mármint minél fiatalabb korban.
4/12 A kérdező kommentje:
Mennyi a max. kor amíg még lehet várni?
2009. dec. 16. 19:58
6/12 anonim válasza:
Csak mütét, vagy hagyni, ahogy van.
7/12 anonim válasza:
A mütétet kb 10 éve még csak 6 év fölötti korban végezték legkorábban, de volt ismerös, akinek 16 évesen csinálták. Az eredmény nagyon jó, utánna joformán nincs nyoma.
8/12 anonim válasza:
De a tölcsérmellkas maga mi????
fontos lenne.
9/12 anonim válasza:
ma 21:01-es: egy csontfejlödési rendellenesség, a mellcsont középen be van nyomódva, olyan, mintha egy széles tölcsét forma lenne.
Itt egy link hozzá:
10/12 anonim válasza:
nekem is hasonló volt, mint a fenti képen van, de azért enyhébb formában, én sokat sportoltam és szinte eltűnt. De ez 15 év sport után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!