Mire figyeljek oda kezdő futóként?
Figyelt kérdés
Ma futottam először és arra lennék kíváncsi hogy mire figyeljek futás előtt, közben, után? Olvastam hogy 40-45 perceket kéne futni, nekem 30 perc volt az első és nem is bírnék többet, lefutottam 4km-t pár perces sétákkal. Szeretném ha nem szállna el a kitartásom, tudnátok mondani tapasztalatokat? ti hogyan kezdtétek el?2014. márc. 21. 13:38
2/9 A kérdező kommentje:
kösz.... rohadt hasznos volt a válaszod
2014. márc. 21. 14:00
3/9 anonim válasza:
melegíts be előtte rendesen,közben ha lehet a légzésre figyel,egy levegővétellel 3 lépést. inkább kisebbet lépj,mint nagyot.3perc futás 3 perc séta...több netes oldal foglalkozik a kezdő futásokkal. végén pedig nyújts le.
4/9 anonim válasza:
Na majd mikor megkergetnek a kutyák átkozni fogod magad hogy nem hallgattál rám. Bár nem biztos hogy akkora baj, igy legalább hamarabb lefutod a napi szintedet.
5/9 Norandi válasza:
ha van lehetőséged, akkor füvön fuss. Nekem tropa lett a térdem 2 hét után, mivel aszfalton futottam. És futó cipőt is jobbat vegyél.
6/9 A kérdező kommentje:
erdőben futok szóval nem aszfalt de elég egyenetlen a talaj
2014. márc. 21. 14:17
7/9 anonim válasza:
Ha erdőben futsz akkor a medvékkel vigyázz.
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
:) kösz a hasznos és haszontalan válaszokat.
2014. márc. 23. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!