Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy íj a felhúzásához szüksége...

Egy íj a felhúzásához szükséges erőt hogy szokás megmérni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 16:10
 1/6 A kérdező kommentje:
-a
2014. márc. 20. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
mindenki másképp méri, de az pl egy megoldás, hogy az idegre akasztasz egy húzós mérleget, és annál fogva megfeszíted, és leolvasod.
2014. márc. 20. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Erre már én is gondoltam, csak nincs ilyen mérlegem :@

Úgy mértem le, hogy két vasrúdra ráfektettem egy háztartási mérleget, betettem alá, és elkezdtük emelni egy második emberrel, 85 kg-ot mutatott, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez teljesen pontos érték.

2014. márc. 20. 17:07
 4/6 anonim válasza:
85 kg=170 font. Na ilyen erős íjat pár tucat ember tud használni az egész világon, szerintem te nem vagy köztük, ez nagyon nem tünik valós értéknek. Felnőtt, de kezdő íjász férfinak egy 45 fontos íj is kihívást jelent.
2014. márc. 20. 20:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hosszúíjról, hanem csigás számszeríjról van szó :)
2014. márc. 20. 21:07
 6/6 anonim válasza:
Ruganyos erőmíjrővel! De csak csínnyán a szerkezettel mer` odab*sszint ha nem vigyázó!
2014. ápr. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!