Mit egyek a kockás hasért?
Sportolok is, az alkatom is rendben viszonylag 83kg/180cm a hasizmom is ok lehetne de nem látszik. Pedig nem vastag a bőr/zsír/víz rajtam.
Milyen étrendet (menüt) tudtok?
Nem a klisékre vagyok kíváncsi hogy kevés zsír szénhidrát stb hanem mit vegyek ma a boltban és hány hétig tartsam az étrendet
pont az okoskodást akartam elkerülni "magas szénhidrát , kevés zsír stb"
akkor hogy értsétek egy menü étrendet keresek (már megbántam hogy itt) amit esetemben ajánlani tudtok PL:
Hétfő: reggeli blabalabla
ebéd blabla bla
uzsi blablabla
most világosabb mit akart az utolsó "ellentmondásos"
mondatom jelenteni
na felkerestem a buildershop étrend oldalát, ahol abból állt az étrend hogy "csirkemellrizsreggeldélbeneste+gyúrósturmix"
az utolsó cikkét is elolvastam, a leirtakkal egyetértek de nem az volt a kérdés amire ott válaszolnak.
szóval MENÜ étrendet keresek !!
Hétfő:vegyél
Kedd:vissza
Szerda:az
Csütörtök:arcodból
Péntek:majom!
ha nem szeméjreszabott menüt akarsz, akkor olvass nõklapját és próbálkozz a hiánytáplálékos egészségtelen menükkel... Mivel ez itt a sport mozgás kategória, itt javarészt sportolók, hobbi sportolók vagyunk a sport táplálkozáshoz értünk 90 % unk számolja a kajáját, a maradék 10 meg mázlista genetikával született, akármit eszik jól néz ki... Mi nem tudunk neked menüt adni, nem ismerünk, nem vagyunk dietetetikusok, mi mind a "klisék" alapján táplálkozunk...
+ mindünk, akik túlsújjal kezdtük ezt a hobbit ( én 170kg-al, öcsém 128) mind megtanùltuk, hogy siker csak akkor lesz, ha az utolsó grammig számoljuk a napi beviteli mennyiségeket.
Fõleg minél kevèsbé brutális a túlsúly annál inkább oda kell figyelni a makrotápanyagokra, mert annál nehezebb változást elérni.
Ameddig nem tudsz változtatni a hozzá állásodon, nem tudsz utána járni és megtervezni magadnak a SAJÁT étrended, addig a kockáidat is elfelejtheted nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!