Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Közelharcban hová kell ütni...

Közelharcban hová kell ütni ahoz, hogy az ellenfél harcképtelenné tegyem, s h ne tudjon visszaütni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
pocsre
2009. dec. 14. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
:D ahogy előttem írták "pocsre", gyomorszájra vagy a lábát elrúgod hátulról hajlatban térdre esik és kulcscsonton könyökölöd, de ez veszélyes, VAGY egyszerűen kiszúrod a szemét egy tűvel:D ez csak vicc volt(: amúgy a po:csös a gyomros vagy a rúgás-könyöklés combo már megteszi
2009. dec. 14. 21:00
 3/13 anonim válasza:
2009. dec. 14. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
mi krav-magán a nemi szerveket és a szemeket támadtuk elsősorban, de drasztikusabb eltörni a gégét, azt nem éli túl, vagy hónaljra ütni attól összeesik, hatásos még a térdre taposni szemből pár hónap tolószék, vagy könyökkel pofánvágni nagy slunggal ha szerencséd van túléli a delikvens. ezek a legegyszerűbbek
2009. dec. 14. 21:35
 5/13 anonim ***** válasza:
A tenyereddel (lehetőleg az erősebbel) nyomd orrba, ha ügyes vagy az orra felcsúszik a szemei közé, és nem fog semmit se látni, mert az orra tele megy takonnyal, meg vérrel.
2009. dec. 14. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:
a szemét akartam írni, a szeme megy tele.
2009. dec. 14. 21:51
 7/13 anonim ***** válasza:

21:35

vazz ti kegyetlenek vagytok :S

2009. dec. 14. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Pasiknál: kuki, szem, torok, orr. Gyomorszájat nem biztos, hogy olyan erővel eltudod találni, hogy harcképtelen legyen.

Csajoknál: szem, orr, torok. A hajhúzgálás felesleges.

2009. dec. 14. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
én állcsúcsra ütnék vagy orranyeregre esetleg orr alá. Oldalról egy állas szintén elég szar. Mindegyiket kaptam már, szóval tapasztalat, oldalról állcsúcsostól még emlékezetkiesés is volt, pedig kesztyűvel kaptam.
2009. dec. 14. 22:13
 10/13 anonim ***** válasza:
az állcsúcs támadása egy olyan embernél aki nem járatos az ilyen sportokban felejtő teljesen, ez a sportban hatásos de ott szabályok kötnek, kint nincs szabály az ellenfeled is lehet rohadt alattomos, az orr támadását kihagytam az előbbi felsorolásból valóban hatásos egy időre elveszi a látást, onnan meg van 1-2 másodperced hogy lefegyverezd, vagy ha nem akarsz tökölni vele akkor otthagyod
2009. dec. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!