Közelharcban hová kell ütni ahoz, hogy az ellenfél harcképtelenné tegyem, s h ne tudjon visszaütni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 20:44
2/13 anonim válasza:
:D ahogy előttem írták "pocsre", gyomorszájra vagy a lábát elrúgod hátulról hajlatban térdre esik és kulcscsonton könyökölöd, de ez veszélyes, VAGY egyszerűen kiszúrod a szemét egy tűvel:D ez csak vicc volt(: amúgy a po:csös a gyomros vagy a rúgás-könyöklés combo már megteszi
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
mi krav-magán a nemi szerveket és a szemeket támadtuk elsősorban, de drasztikusabb eltörni a gégét, azt nem éli túl, vagy hónaljra ütni attól összeesik, hatásos még a térdre taposni szemből pár hónap tolószék, vagy könyökkel pofánvágni nagy slunggal ha szerencséd van túléli a delikvens. ezek a legegyszerűbbek
5/13 anonim válasza:
A tenyereddel (lehetőleg az erősebbel) nyomd orrba, ha ügyes vagy az orra felcsúszik a szemei közé, és nem fog semmit se látni, mert az orra tele megy takonnyal, meg vérrel.
6/13 anonim válasza:
a szemét akartam írni, a szeme megy tele.
7/13 anonim válasza:
21:35
vazz ti kegyetlenek vagytok :S
8/13 anonim válasza:
Pasiknál: kuki, szem, torok, orr. Gyomorszájat nem biztos, hogy olyan erővel eltudod találni, hogy harcképtelen legyen.
Csajoknál: szem, orr, torok. A hajhúzgálás felesleges.
9/13 anonim válasza:
én állcsúcsra ütnék vagy orranyeregre esetleg orr alá. Oldalról egy állas szintén elég szar. Mindegyiket kaptam már, szóval tapasztalat, oldalról állcsúcsostól még emlékezetkiesés is volt, pedig kesztyűvel kaptam.
10/13 anonim válasza:
az állcsúcs támadása egy olyan embernél aki nem járatos az ilyen sportokban felejtő teljesen, ez a sportban hatásos de ott szabályok kötnek, kint nincs szabály az ellenfeled is lehet rohadt alattomos, az orr támadását kihagytam az előbbi felsorolásból valóban hatásos egy időre elveszi a látást, onnan meg van 1-2 másodperced hogy lefegyverezd, vagy ha nem akarsz tökölni vele akkor otthagyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!