Mit gondoltok a Nitro Pure Whey Gold-ról? Egészen biztonsággal szedhető? Bővebben lent
Ilyen problémák mellett a testépítéssel is óvatosan kell bánni és érdemes néha orvosi ellenőrzésre is elmenni.
Kezdőknek "porokat" nem érdemes venni. A kiegyensúlyozott táplálkozás fontos. Ha az nincs meg a kiegészítők nem érnek semmit, tehát felesleges pénzkidobás. Egyébként a fehérje por nem veszélyes, csak nem szabad túlzásba vinni.
Helo!
Ez a tipusu feherje keszitmeny nem fog artani a szervezetenek sot ennek a tipusnak nagyon jo kis vitamin komplex osszetetele van de a cigaretta es az alkohol fogyasztasa gyakorlatilag megakadalyozza a feherje felszivodasat tehat nem er semmitt mellesleg sziv problemak javitasara megfelelo lenne ha aerob jellegu edzeseket vegezne ill. nem eroltetne magat mert a nagy sulyok hasznalata ugyanugy terheli a szivet Prosztatara max abban lehet hatassal hogy vannak esetk amikor ezek a porok némi szekrekedest okoznak szal lehet az erolkodestol irritalhatja majd..Remelem segitettem Udv:D
Ebben a készítményben nincs hozzáadott vitamin, arról külön kell gondoskodni, ellenben nem kezdőknek ajánlják, ha nem középhaladó vagy magasabb szintre, ettől függetlenül csak ajánlani tudom, mert kiváló minőség. Egyébként ez kaja és nem por. Egy bizonyos szint fölött már képtelenség annyi fehérjét megenni (csirke, tojás, hal) ami biztosítja a megfelelő mennyiségű és MINŐSÉGŰ fehérjebevitelt.
Különbem én 40 évesen kezdtem el edzeni, leszoktam a cigiről és a piáról is, úgy hogy nem kell senkivel sem foglalkozni. Nem hiszem, hogy a testépítés ártalmasabb a ciginél vagy az alkoholnál :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!