Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Nitro Pure...

Mit gondoltok a Nitro Pure Whey Gold-ról? Egészen biztonsággal szedhető? Bővebben lent

Figyelt kérdés
párom 44 éves, és most vette a fejébe a testépitést. Ezt a port vette meg és ettől én rettegek...ugyanis nem mondható egészséges embernek.Egyrészt fokozottan stresszben él a munkája miatt, prosztata gondjai is vannak, dohányzik elég erősen, alkoholt is sokat fogyaszt(napi 4-5 sör)EKG és kardiologiai szakvélemény szerint is a szive kb 65 éves! Szóval nagyon félek ettől a szertől.Annyi rosszat hallani.Ti mit tudtok erről? Milyen mellékhatásai lehetnek,pláne ilyen problémák mellett?
2009. dec. 14. 10:42
 1/8 anonim válasza:

Ilyen problémák mellett a testépítéssel is óvatosan kell bánni és érdemes néha orvosi ellenőrzésre is elmenni.

Kezdőknek "porokat" nem érdemes venni. A kiegyensúlyozott táplálkozás fontos. Ha az nincs meg a kiegészítők nem érnek semmit, tehát felesleges pénzkidobás. Egyébként a fehérje por nem veszélyes, csak nem szabad túlzásba vinni.

2009. dec. 14. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
hajjaj.. prosztatának rosszat tesz a megerőltetés, én is amiatt hagytam abba az erősítést, mert prosztatagyulladást kaptam, ami kisugárzott a heréimbe és cefetül fájt. Voltam is vele urulógusnál. Ezen kívül, már nem azért, de a párod hogy gondolja, hogy ilyen egészségtelen életmódot folytat, aztán egyszer csak belevág a testépítésbe? Ez nem úgy megy. Viszont nem a fehérjeportól fog elpatkolni, az egyszer biztos.. ebben az állapotban elkezdeni a testépítést kb. olyan, mint vérben fürödni és beugrani a cápák közé.
2009. dec. 14. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit ellébb kellett volna elkezdenie, mondjuk olyan 20éve:D
2009. dec. 14. 15:59
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de nem kritkákat kértem...tudom ezt enélkül is..de szerintetek,hogyan lehet egy önfejű,makacs férfinek megmondani,hogy mit ne tegyen?hm?sehogy,pláne nem egy kosnak..na mindegy...olyan válaszadó nincs,aki konkrétan a kérdésemre is válaszolna saját vélemény nélkül?
2009. dec. 14. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
általában a táplálékkiegészítőknek nincs negatív hatásuk.Különben nem árusítanák őket.Szerintem a párod szedheti nyugodtan de figyeljen a dolgokra nagyon oda és ne essen tulzásba
2009. dec. 15. 16:46
 6/8 anonim válasza:

Helo!

Ez a tipusu feherje keszitmeny nem fog artani a szervezetenek sot ennek a tipusnak nagyon jo kis vitamin komplex osszetetele van de a cigaretta es az alkohol fogyasztasa gyakorlatilag megakadalyozza a feherje felszivodasat tehat nem er semmitt mellesleg sziv problemak javitasara megfelelo lenne ha aerob jellegu edzeseket vegezne ill. nem eroltetne magat mert a nagy sulyok hasznalata ugyanugy terheli a szivet Prosztatara max abban lehet hatassal hogy vannak esetk amikor ezek a porok némi szekrekedest okoznak szal lehet az erolkodestol irritalhatja majd..Remelem segitettem Udv:D

2010. ápr. 26. 12:13
 7/8 anonim válasza:

Ebben a készítményben nincs hozzáadott vitamin, arról külön kell gondoskodni, ellenben nem kezdőknek ajánlják, ha nem középhaladó vagy magasabb szintre, ettől függetlenül csak ajánlani tudom, mert kiváló minőség. Egyébként ez kaja és nem por. Egy bizonyos szint fölött már képtelenség annyi fehérjét megenni (csirke, tojás, hal) ami biztosítja a megfelelő mennyiségű és MINŐSÉGŰ fehérjebevitelt.

Különbem én 40 évesen kezdtem el edzeni, leszoktam a cigiről és a piáról is, úgy hogy nem kell senkivel sem foglalkozni. Nem hiszem, hogy a testépítés ártalmasabb a ciginél vagy az alkoholnál :))

2010. máj. 3. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt eszem. Nincs ezzel semmi gond. Amúgy szerintem sosem késő elkezdeni. (csak kitartás legyen)
2010. júl. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!