Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen módon és áron lehet...

Milyen módon és áron lehet visszaküldeni terméket az angol Sportsdirect áruháznak? Ha az Ő hibájukból rossz termék érkezett akkor a postaköltséget és a cipő árát is visszafizetik?

Figyelt kérdés
Sokszor rendeltem már eddig, ha gond is volt korrekten visszautalták a pénzt. Most a kisfiamnak rendeltem egy pár nike cipőt és felemás cipő van a dobozban. Két különböző színű. Lefotóztam elküldtem neki, és azt írták küldjem vissza. A magyar posta oldalán tönn mint 9000Ft a postaköltség. nem tudom erre lenne-e valami más megoldás?
2014. márc. 10. 12:50
1 2
 11/13 Maki81 válasza:

Én is örültem, mikor váratlanul megjelent a számlán a pénz :D

De akkor talán hamarosan neked is rendeződik. Azért dobj egy üzenetet ide, ha minden oké és kézben van a megrendelt cipő.

Csak most mihez kezdjek 1 pár felemás cipővel? :D

2014. márc. 22. 07:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Rendeld meg újra:) És az egyik lábasból lesz váltó:)))))
2014. márc. 23. 12:56
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok!

A tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Én egy síszemüveget vettem tőlük, de a dobozban nem az volt mint amit rendeltem.

Megírtam nekik, most ott áll az ügy, hogy küldjem vissza, állítólag a visszaküldést kifizetik.

Egyszerre több terméket vásároltam. Ezeket is vissza kell küldenem? A vásárláskori szállítási költséget szerintetek visszafizetik? Csak azért kérdezem, mert ha nem lesz olyan termék, mint amit kellett volna, hogy küldjenek, akkor visszafizetik az árát, de így meg igen drága lenne a mellé rendelt 2 póló. Köszönöm

2014. máj. 14. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!