Milyen módon és áron lehet visszaküldeni terméket az angol Sportsdirect áruháznak? Ha az Ő hibájukból rossz termék érkezett akkor a postaköltséget és a cipő árát is visszafizetik?
Én is örültem, mikor váratlanul megjelent a számlán a pénz :D
De akkor talán hamarosan neked is rendeződik. Azért dobj egy üzenetet ide, ha minden oké és kézben van a megrendelt cipő.
Csak most mihez kezdjek 1 pár felemás cipővel? :D
Sziasztok!
A tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Én egy síszemüveget vettem tőlük, de a dobozban nem az volt mint amit rendeltem.
Megírtam nekik, most ott áll az ügy, hogy küldjem vissza, állítólag a visszaküldést kifizetik.
Egyszerre több terméket vásároltam. Ezeket is vissza kell küldenem? A vásárláskori szállítási költséget szerintetek visszafizetik? Csak azért kérdezem, mert ha nem lesz olyan termék, mint amit kellett volna, hogy küldjenek, akkor visszafizetik az árát, de így meg igen drága lenne a mellé rendelt 2 póló. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!