Hogyan edzek erdőben?
Figyelt kérdés
15 éves175 centi magas 80 kilós fiú vagyok. Szeretnék lefogyni, és erősödni is. Kondiba nem nagyon szeretnék menni, itthon szoktam kicsit tornázni. Szeretek erdőben lenni, mit ajánlotok hogyan edzek erdőben? gondolom futás meg iylenek, de azon kívül. :D2014. márc. 9. 18:21
1/3 anonim válasza:
Futás, vagy kocogás, de a gyors séta is simán jó fogyáshoz, nem feltétlen kell futni. Azon kívül tudsz húzódzkodni, tolódzkodni.
2/3 anonim válasza:
Felülések a húzockodás is nagyon jó én inkább a kocogást és az ugrálókötelezést ajánlom.
3/3 aikiboxer válasza:
Beszerzed szépen a Fegyencedzés c. könyvet, és azzal erősítesz otthon. Mellette futsz az erdőben. És a kajádat rendbe teszed a szintén letölthető Sárga kapszula c. könyv alapján, vagy átállsz a Harcosok étrendjére, amely szintén egy könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!