Miért fáradok el jobban most h többet edzek, mint mikor elsőnek tornáztam?
Gondolom a helyesírási hibák miatt tűnsz 18 év alattinak. Tudom, tudom, sietsz a gépeléssel, vagy ha nem, akkor telefonról írod.
A hagyományos kenyér meg tej tényleg felejtős egyébként. Egészséges kenyeret süthetsz pl szezámmaglisztből, tej helyett pedig igyad mondjuk az említett fehérjeport vízzel, csak 10 helyett 30g-t tegyél bele. Nem viszed túlzásba, ez kb 15dkg csirkemell fehérjetartalmának felel meg.
Nem edzetted magad túl egyáltalán. Sőt, a 10 perces videókat meg a segghas órákat ki is lehetne iktatni teljesen. Helyette mondjuk végezhetnél rendes súlyzós edzést konditeremben, de egész testre, mert csak úgy fog érni bármit is. A futás nem hülyeség, fel lehet hozzá rendesen öltözni. De ha semmiképp nem akarod, nézz valami otthoni kardióedzést.
Igen, a helyesírás volt érdekes. Ez a 2 rész meg különösképpen feltűnő volt:
"szinte csak has popci comb amire inkább tornázok"
"mondom h max 20percet edzek egyszerre, és szom vas mindig pihi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!