Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sportok azok amelyektől...

Melyik sportok azok amelyektől nőhetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsony vagyok és szeretnék nőni..tudom sokan a kosárt mondanátok de nem jött be..más ötlet esetleg?

2014. márc. 2. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A nap kérdése. :D Szerinted a kosárlabdázók többsége azért magas, mert kosárlabdázik? Esetleg nem gondoltál arra, hogy azért kosárlabdáznak, mert magasak? Ok-okozatról hallottál már? :D
2014. márc. 2. 10:43
 2/11 anonim ***** válasza:
nincs olyan sport amitől nősz, ez a génekben van. korod, nemed, magasságod? biztos nem vagy olyan alacsony
2014. márc. 2. 10:47
 3/11 A kérdező kommentje:

1.kommentelőnek..de igen gondoltam már rá de nagyon sok ismerősöm van aki alacsony volt,elkezdett kosarazni és magasabb lett..nem kell ilyen bunkónak,fennhéjázónak lenni;)

2.kommentelő:15 éves vagyok,lány,152 cm

2014. márc. 2. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:
tényleg alacsony vagy, de még nőhetsz egy kicsit, amúgy a fiúknál nem hátrány ha alacsony vagy :)
2014. márc. 2. 11:33
 5/11 aikiboxer ***** válasza:
El kellene kezdened nagyon komolyan edzeni rendes kajával, konditeremben vagy otthon, és rendes alakot formálni magadnak... Ha csinos formás vagy, nem számít a magasságod...
2014. márc. 2. 13:20
 6/11 Szergej55 ***** válasza:
Komolyan, hány évbe fog telni, mire ezek a tévhitek kihalnak a delikvensek agyából? Sporttól és semmi mástól sem fogsz nőni egy büdös centit sem, ha nincs beléd kódolva genetikailag. Sajnos ez van, de szerintem van ennél ezer nagyobb probléma egy emberi életben.
2014. márc. 2. 13:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Talán azért kezdtek el a kosarazó ismerőseid nőni, mert egyébként is elindult a növekedésük.

Elképzelhető, hogy hatással van a növekedésre a kosárlabdázás, vagyis tudat alatt szeretnének magasabbak lenni, hogy jobban érvényesülhessenek a kosárpályán. Ha ebből indulunk ki, akkor olyan sportot válassz, amelyben kifejezetten előny a magasság.

A kosárlabda mellett még a röplabda lehet ilyen szerintem. Más labdajátékokban nem olyan fontos adottság ez, vagyis különböző testalkatokkal is jó lehet benne az ember, de más sportoknál is hasonló a helyzet.

Ugyanakkor 15 évesen ritkán éri el az ember a végleges magasságát. A növekedés serkentésében az étkezésnek is szerepe lehet.

2014. márc. 2. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy okosnak hiszed magad kérdező, még fogyatékos vagy.
2014. márc. 2. 17:50
 9/11 A kérdező kommentje:
elmondanád hogy mégis miért vagyok az?mert fel mertem tenni egy egyszerű kérdést?ez egy olyan oldal ahol az emberek megtehetik,tudtommal..ha nem tetszik akkor ne okoskodj,hanem lapozz tovább innen.köszi
2014. márc. 2. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:
De, kérdést fel lehet tenni (még ha iszonyú baromság is). De hogy utána még mindig magyarázod, hogy a barátaid a kosárlabdázástól kezdtek el nőni, az fenomenális! :D
2014. márc. 2. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!