Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná nekem...

Valaki elmagyarázná nekem érthetően hogy mi az a ARBITRÁZS módszer sportfogadásban?

Figyelt kérdés
mert én nagyon nem értem hogy smint van ez az egész...

2014. febr. 28. 22:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ez a módszer engem is érdeklel csak felmerült bennem egy két kérdés mert soha még nem foglalkoztam ilyennel. Ha döntetlen a mecs akkor bukok? Az irodák mennyire megbízhtóak? Azt a szoftvert hol lehetne letölteni ? És pontosan h müködik egy ilyen fogadás marmint a program segítségével?
2014. márc. 12. 15:16
 12/12 hookuszpook ***** válasza:

A módszer lényege, hogy MINDEN eredmény esetén nyersz. Tehát ha döntetlen lesz, akkor is.

A fogadóirodák megbízhatóak, csak azt nem szeretik, ha valaki kamu személyes adatokkal regisztrál. Tapasztalatom szerint két irodától eltekintve az összes többi megbízhatóan használható az arbitrázs fogadáshoz is. Az általam használt szoftver figyelmeztet is ezekre a helyekre.

Hogy hol tudod letölteni a programot és hogyan lehet azt használni, ehhez tudok adni egy linket, de itt nem írhatom le, mert kitilthatnának érte. Írj privátban vagy keress rá a "sportbefektetés arbitrázs" kifejezésre.

2014. márc. 13. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!