Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a lovaglás vagy a...

Szerintetek a lovaglás vagy a tánc jobb?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Mire? Miben? Miért? Kinek?

Ennyire nem lehet válaszolni..

2014. febr. 26. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerinted a szekrény, vagy az asztal a jobb?
2014. febr. 26. 17:30
 3/4 anonim válasza:
Hát, én mióta tudok járni, járok lovagolni, és táncra is..:D Jártam néptáncra, 8 évig, ez egy szinten volt azzal a hellyel, ahol előszőr lovagoltam, nem szerettem, de nem is utáltam, kicsit dilisek voltak a lovak, és az edző sem volt túl jó lovas... Utána már máshol lovagoltam, és jártam hip-hopra is, na ott a lovaglás nyert, a hip-hop nekem nem jött be akkor, abban a tánciskolában... Aztán elkezdtem járni latin társastáncra, ott elég sok lovas volt, mentünk együtt terepekre is, és szerettem mind2-őt nagyon..:) Aztán jött egy olyan pillanat, mikor leestem a lóról, azóta nem nagyon lovagolok, és maradt az a tánc..:) de azt is abbahagytam egy idő után, mert nem volt partnerem, így most 6 éve járok hip-hopra..:) És nagyon tetszik..:)
2014. márc. 5. 19:07
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Mindenkinek más tetszik jobban.Nekem például a lovaglás és ennek több oka is van:

1. A ló egy állat és amikor kialakul közöttetek egy úgy nevezet kapocs akkor az csodálatos és felszabadító.

2. Amikor valami bajod van akkor neki nyugodtan elmondhatod mert meghallgat és igaz nem beszél és így nem válaszol, de olyan gesztusokat tesz amiből tudod, hogy egyetért veled ( pl.: belefújtat a hajadba, a válladra rakja nehéz de csodálatos fejét ).

3. Lehet, hogy sokat kell vele foglalkozni, de azt mindig meghálálja.

4. A lovaglás jó sport mert megmozgatja minden izmodat.

5. Remek érzés amikor lovagolsz mert először félsz de utána egyre ügyesebb leszel ami önbizalmat ad.

6.Amikor vágtázol, olyan mintha repülnél.

Még tudnék sorolni párat, de nem akarlak untatni.

A tánc is jó mert:

1. Kitáncolhatod magad bármi bajod is van ( pl.: düh, szerelmi bánat, boldogság ).

2. A tánccal sok mindent el lehet mondani.

3. Jó testmozgás és jó hobbi vagy elfoglaltság.

Ha nem tudod eldönteni, hogy tánc vagy lovaglás akkor csináld azt, hogy a táncot kipróbálod és 1 hónapig csinálod majd a lovaglást egy hónapig.Szerintem ezután majd el tudod dönteni.Sok sikert! ;)

2014. márc. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!