A második nyereg nem távlovas nyereg a kiírással ellentétben, hanem sima túranyereg, vélhetőleg a lónak kényelmes, de én a magam részéről nem választanám, széles, lapos, nem jó helyen fog ültetni, nem igazi.
Az első nyereg így kép alapján sokkal inkább tetszene, persze élőben kellene látni. Nincs viszont a márkával kapcsolatos információm, tehát lehet, hogy az előzőnek igaza van és gagyi, ezt nem tudom megmondani.
A szintetikus bevonatú nyergek egyébként marha kényelmesek tudnak lenni, iszonyú jól tapad hozzá a lovaglónadrág, könnyebb bennemaradni még akkor is, ha fickándozik a ló. Télen pedig összehasonlíthatatlanul melegebb, nyáron meg nem melegszik úgy fel, mint a rendes bőr. Nekem a díjlovas nyergem szintetikus borítású, egyszerűen imádom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!