Hogyan vegyem rá édesanyámat hogy járhassak lovagolni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött,hogy voltam egy lovastáborba, hogy milyen a lovaglás. Nagyon jó volt megérezhettem, hogy milyen jó a lovaglás élménye. És a bemutató előtt egy nappal az edző kérdezte tőlem, hogy szeretnék-e ügetni? (futószáron) Én nekem még semmilyen tapasztalatom nem volt a lovaglással kapcsolatban és azt mondtam, hogy igen. De bevallom nem volt a legkényelmesebb. Kicsit ügyetlenkedtem közbe de mondjuk 5 nap alatt az ember hogy ügethetne egyből? (5 napja lovagoltam minden nap) És pénteken volt a bemutató amikor anya is ott volt. Anya mondta, hogy ügessek hadd lássa. De én nem mertem. És anya azt mondta hogy talán majd járhatok lovagolni de nem biztos. És ősszel azután nem járhattam lovagolni mert anya azt mondta, hogy: De még ügetni sem tudsz! És még: Jaj a nagy ügető! Ezért aztán csöndbe maradtam egy 2-3 évig. De most szeretném megkérdezni újra de nem tudom hogy kezdjek bele. Hogy csináljam? Elnézést a helyesírási hibákért és a válaszokat előre is köszönöm! 11/l2014. febr. 22. 20:50
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, Budapesten laktok-e, de van olyan lovarda, ahol az első futószáras órádon megtanítanak rendesen ügetni, lásd:Favorit lovarda, szerintem hozd fel ezt érvnek és mondd, hogy nagyon szereted a lovakat, jó levegőn lehetnél annyiszor ahányszor lovagolni mész egy héten belül.
A helyesírási hibák miatt ne aggódj, mert bárki követhet el hibákat! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen!!!:)) Megkérdeztem anyát és elmeséltem neki, hogy 1 hét alatt felkészítés nélkül nagyon nem tud az ember lovagolni meg kell szokni neki a nyeregben ülést. De megengedte a hely is megvan szóval minden nagyon jó! Izgatott vagyok az 1. óra miatt!;) És még egyszer köszönöm!:)
2014. márc. 4. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!