Thai box vs. Bírkózás vs. ökölvívás vs. Jujitsu (tradícionális japán)?
K-1-ben nyilván a strikerek nyernének.
Az MMA már más, ott azért egy Taymazov, vagy Karelin komoly problémát jelentene :D
Az biztos :D
Ja, igen, elfelejtettem hozzátenni, hogy azonos harci intelligenciával rendelkező lényekről van szó, és mindegyik tisztességesen harcol. Azért ezek fontosak lehetnek a tippeléseknél :)
k1-ben igazából nem tudnám magabiztosan kijelenteni, hogy a thaiboxoló vagy a boxoló nyerne igazából az tényleg csak emberfüggő.
mma-ban meg attól függően, hogy a jujitsus mennyire gyakorlott földharcban vagy ő vagy a birkózó nyerne(szerintem)
Mindenki egyformán gyakorlott :D Egyébként szerintem:
K1:
1. ökölvívó vagy thai bokszoló
3. jujitsu-s
4. bírkózó
MMA: szerintem itt bárki. Ha betalál a bokszoló mind a háromnak pontosan, akkor simán nyer, a thai bokszolónál ott van a könyök, sípcsont jolly jokerként, a jujitsu-snál a nagy fizikális erő és a technika egyszerre, a birkózónál pedig a förtelmesen nagy fizikális erő, amivel képes belepréselni a földbe mind a hármat. Szóval szerintem ez nagyon nem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!