Ha minden nap megcsinálok 100 felülést akkor kb mennyi idő alatt tűnik el a hassm?
Figyelt kérdés
Az ágyon csinálom mert a padló kemény nagyon, egy nap 100at úgy, hpgy megcsinálok 50et, kis pihi (3perc) aztán megint 50et. Mennyi idő alatt tudom így leadni azt a kis hasam ami pluszban van? 164cm, 55kg 13/l2014. febr. 25. 17:05
1/15 anonim válasza:
Egyrészt ha zsírt veszítesz, akkor az nem feltétlenül a hasadról fog lemenni, tehát olyat nem lehet csinálni, hogy te most csak a hasadról szeretnéd leadni a felesleget. Másrészt ez nyilvánvalóan függ attól is, hogy pontosan miket és mennyit eszel, illetve az se mindegy, hogy mégis mennyi az a "kis has" amit te le szeretnél adni. Magyarul egy ilyen kérdésre pontos választ nagy valószínűséggel nem fogsz kapni.
2/15 A kérdező kommentje:
A kis has az akkor tűnik normál hasnak ha beh7zom
Tudom, de hasra hízom általában. Viszont heti 1x tánxolok és itthon fogok majd tornázni is
Májusra kb le tudom majd adni?? És a zsírrral együtt kiló is megy majd le?
Normálisan étkezem, suliban szendvixs reggelire, sulis kaja de azt nem nagyon eszem, már be se leszek fizetve, otthon háromra hazaérek akkor rendes kaja és este vacsi de néha azt kihagyom
2014. febr. 25. 17:26
3/15 Szergej55 válasza:
Alapismeretek. Amíg nem végzel velük, ne is kérdezz semmit.
4/15 A kérdező kommentje:
13 vagyok, sosem fogyóztam még mert sosem kellett, mindig v3kony voltam de a kamaszkorom ezr megváltoztatta... -.-
Úgyhogy semmi alapismeretem sincs de ez egy kérdezős oldal ahol nem oltogatni kéne
2014. febr. 25. 17:35
5/15 anonim válasza:
Feltételezem a 3. válaszoló sem oltogatásként írta a válaszát. De mondjuk azt azért tudhatnád, hogy ha fogy a zsír, akkor nyilvánvalóan az annak megfelelő tömeget is elveszed, tehát magyarul "megy le a kiló" is. Persze nyilván mivel a zsír könnyebb, mint az izmok, ezért kevesebb kilóval leszel könnyebb, mintha izmokat veszítenél.
6/15 Szergej55 válasza:
Köszönöm, valóban nem rossz szándékból írtam. Szerinted mi honnan szereztük meg az alapvető tudást? Segítek: internet a barátod.
7/15 A kérdező kommentje:
De tudtok segíteni? Mennyire sok/kevés amit csinálok?
2014. febr. 25. 17:46
8/15 anonim válasza:
Értelmetlen.Felüléssel nem lehet fogyni. Emellett helyi zsírégetés sincs.
9/15 A kérdező kommentje:
Akkor mivel tudnám leadni a hasam??
Futás kilőve,asztmás vagyok
2014. febr. 25. 17:55
10/15 anonim válasza:
az étrendeden kell változtatni(és itt nem az számít, hogy te azt hiszed keveset eszel hanem az, hogy mit), fogyni csak akkor fogsz, teljesen mindegy mit edzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!