Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napozin szedése és mellékhatásai?

Napozin szedése és mellékhatásai?

Figyelt kérdés
mennyi idö alatt érek el nagy hatást napzinnal kb hány kúra kell hozzá mondjuk 10 kiló felszedéséhez és van e valami maradandó mellékhatása?
2009. dec. 11. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Hát te nagyon ott vagy a testépítés témában, ilyen tudással max tömegnövelőt szednék
2009. dec. 11. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
2-3 kúrával már egész szép eredményt lehet elérni. DE hogy mennyit szedtsz fel, az rajtad múlik. Függ az edzéstől, az étkezéstől meg a genetikától...
2009. dec. 11. 23:09
 3/9 A kérdező kommentje:
a 2-3 kúra az mit jelent mert mindenki mást mond. hány tabi 1 kúra?
2009. dec. 12. 12:25
 4/9 A kérdező kommentje:
elsö válaszoló nem kritikát kértem hanem választ a kérdésemre
2009. dec. 14. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:

10 kilót akár egyetlen ciklussal is felszedhetsz (kettővel már biztosan!)

Egy tipikus ciklus kezdőknek 5-6 hét, napi 15-25 mg

Ciklus utáni terápiának Tamoxifen, 1.2. hét 40 mg, 3. hét 30 mg, 4. hét 20 mg (ezt soha ki ne hagyd!)

AZOMBAN én a Naposimet senkinek sem ajánlom, nagyon csúnyán fel fogsz fújódni tőle, el fogsz vizesedni, esztrogénesedni, a növekedés nem lesz minőségi.

Esetleg akkor lenne érdemes, ha te ilyen extrém sovány alkat vagy, aki semmitől se nő, pl 180cm és 50-60 kiló.

Ha azomban nem, akkor inkább próbálj valami enyhébbet, pl. Primobolan, Masteron vagy Turanabol.

2009. dec. 15. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
És ezt így tabletta darabszámra nem tudod nekem leirni? pl hogy hogy kezdjem el elöször mennyit szedjek aztán utánna mennyivel növeljem és ha tudnál irni valamit a mellékhatásokrol azt megköszönném.
2009. dec. 16. 11:13
 7/9 Tiboros válasza:
Engem tönkretett
2011. dec. 22. 16:12
 8/9 Tiboros válasza:
Ne szedjetek ilyen Sz a......at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 22. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem darabszámra megy.

Attól függ, hogy egy tablettában mennyi hatóanyag van.

Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy hány palack vizet ajánlott naponta meginni.

Van fél vagy 0,3 literes is meg 5, 10 és 20 literes palack is :)

2013. márc. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!