Szeretnék sportosabb alakot, de egyik mozgás se tetszik. Valamit javasoltok, ami küzdősport, vagy van valami haszna?
Figyelt kérdés
Próbáltam már feszes alakot varázsolni magamnak, de az az igazság, hogy a tanuláson kívül amit nem szeretek, nem bírom kitartóan csinálni. Futottam, kondiztam, Béres Alexandráztam de egyik sem nyerte el a tetszésem. Pedig igényelem a mozgást. Járok zumbázni, de az csak a szórakozás miatt, mert tudom, hogy az alakom nem igazán lesz tőle szép.2014. febr. 24. 18:51
1/3 ElsiNiki válasza:
Szia! Tajcsi- nagyon ajánlom alak- es eletformalasra is..:) Aikido- mert klassz. Ha durvabbat szeretnél a brazil jujitsu(nem tudom, hogy írják helyesen) Mindwn jót !
2/3 aikiboxer válasza:
Próbáld ki a bokszot. Szép, harmonikus mozgáskultúra szuperjó erőnléttel és alakformálással. Ha pesti vagy, ajánlok klubot a XIII. kerületben.
A judo is nagyon jó.
3/3 anonim válasza:
Ha tetszik, próbáld ki a vívást! Én is vívtam, főleg a comb és a fenék nagyon izmos, feszes lesz tőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!