Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás utáni probléma okai?

Futás utáni probléma okai?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rendszeresen futok, kint az országúton, mostanába 10 vagy 14 kilométereket, állapottól függõen. Az a problémám, hogy a futás után rengeteget kell járnom nagy WC re. Nem hasmenésrõl van szó, sima ügy. Úgy néz ki az egész, hogy pl 4 tõl 5 ig futok, utána kaja zuhany stb és kb fél 7 körül elindul erõsebb gyengébb émelygés kíséretébe a wc re járkálás. Kb 3-4 alkalommal, amíg el nem megyek aludni. Mi okozhatja ezt? Kipróbáltam ha nem eszek utána akkor is ugyanúg elõjön. Másnapra szerencsére semmi bajom de akkor is elég kellemetlen. Sok autó jár el mellettem, lehet hogy a gázok beszívásától? Tudtommal egészséges vagyok. Köszönöm elõre is.
2014. febr. 23. 19:53
 1/1 *Glissade* ***** válasza:
Majd elmúlik.
2014. febr. 23. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!